Άδωνις Γεωργιάδης: “Πέντε είναι καλά; Ελάτε πάνω”- Ο υπουργός κατέβηκε και φώναξε τους διαδηλωτές στο γραφείο του

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ενημερώθηκε για την παρουσία των διαδηλωτών και κατέβηκε ο ίδιος κάτω ώστε να προσκαλέσει μία αντιπροσωπεία επάνω στο γραφείο του.

Σε μία απρόσμενη κίνηση προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αιφνιδιάζοντας τους διαδηλωτές από το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας, που είχαν συγκεντρωθεί κάτω από το υπουργείο Εργασίας. Η κίνησή του μάλιστα κατεγράφη και σε βίντεο καθώς έγινε live στο Facebook.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενημερώθηκε για την παρουσία των διαδηλωτών και κατέβηκε ο ίδιος κάτω στο πεζοδρόμιο ώστε να προσκαλέσει μία αντιπροσωπεία τους, επάνω στο γραφείο του να μιλήσουν.

Πέντε, δέκα είναι καλά;” ρώτησε ο υπουργός Εργασίας για να συμφωνήσουν να ανέβουν πέντε άτομα από το συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας, που δαμαρτύρεται για μέτρα πρόληψης και προστασίας στους χώρους εργασίας και ιδιαίτερα όσον αφορά την θερμική καταπόνηση σε συνθήκες παρατεταμένου καύσων.

Ελάτε πάνω” τους παρότρυνε και έτσι ανέβηκαν στο γραφείο, κάνοντας μάλιστα και νόημα να σταματήσει η ζωντανή μετάδοση στο Facebook.

Πηγή: thetoc.gr

Recommended For You