Άρης: Το πήρε απόφαση ο Καρυπίδης – Έρχονται αλλαγές και μεταγραφές το καλοκαίρι!

Το πήρε απόφαση ο Καρυπίδης και αλλάζει το μοντέλο λειτουργίας της ΠΑΕ Άρης.

Μόνο πετυχημένη δεν θεωρείται η χρονιά που διανύει ο Άρης. Γι’ αυτό και οι σκέψεις για αλλαγές έχουν προχωρήσει αρκετά.

Αλλιώς τα περιμέναν, αλλιώς έχουν έρθει τα πράγματα στον Άρη. Ο πρωταθλητισμός και η διάκριση στο Κύπελλο Ελλάδας, πέρασαν από το «Βικελίδης», αλλά δεν σταμάτησαν.

Ο Άρης εκτός Κυπέλλου από την φάση των «8» και στη Super League η 5η θέση και το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, μοιάζει το «ταβάνι» για το κλαμπ.

Προφανώς και αρκετοί έχουν μερίδιο ευθύνης. Ούτε η διοίκηση είναι άμοιρη ευθυνών. Ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε λάθη, τα παραδέχθηκε και πλέον καλείται να πάρει αποφάσεις.

Ακόμα και η έλευση του Άλαν Πάρντιου, αποδείχθηκε ένα ακόμα λάθος, ίσως και το μεγαλύτερο που έχει γίνει τη φετινή σεζόν. Μόνο προπονητής δεν ήταν ο Άγγλος.

Το κεφάλαιο αυτό έκλεισε, όπως και εκείνο του Μπούργος. Πλέον τα κλειδιά στον Τερζή και θα φανεί αν και εφόσον. Το πλάνο είναι να πάει μέχρι το καλοκαίρι και εκεί θα γίνει εκ νέου αξιολόγηση.

Το προσεχές καλοκαίρι που αναμένεται αρκετά «θερμό» για τους «κιτρινόμαυρους». Σε όλα τα επίπεδα.

Καταρχήν, σύμφωνα με τα όσα εξετάζει πλέον ο Καρυπίδης, ειναι πολύ πιθανό να δούμε ριζικές αλλαγές στο οργανόγραμμα και στην στελέχωση της ΠΑΕ. Μια σκέψη που έχει προχωρήσει και ωριμάσει αρκετά πλέον στο μυαλό του ισχυρού άνδρα του συλλόγου και δεν αποκλείεται ήδη να έχουν ξεκινήσει και κάποιες συζητήσεις.

Το Sportime αποκρυπτογραφώντας τις δηλώσεις Χριστοδουλόπουλου, έγραψε οτι ο 37άχρονος μεσοεπιθετικός ήρθε για ένα εξάμηνο ως ποδοσφαιριστής, αλλά (και) με την προοπτική να παραμεινει και αφού κρεμάσει τα παπούτσια του από άλλο πόστο.

Μια επίσης σκέψη που φαίνεται πως έχει κλειδώσει και θα υλοποιηθεί, είναι να γίνει ακόμα μια υπέρβαση την μεταγραφική περίοδο του Ιουνίου, με καλούς ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν το κλαμπ να προχωρήσει και γιατί όχι να μπει στους ομίλους της Conference League.

Όλα αυτά βέβαια στην ώρα τους. Αυτό που προέχει, είναι η ομάδα να συνέλθει και να δείξει βελτίωση γιατί ακόμα το ευρωπαϊκό εισιτήριο δεν έχει εξασφαλιστεί.

Πηγή: sportime.gr

Recommended For You