Ένταση μεταξύ Βαρουφάκη – Χατζηνικολάου: «Τις εξυπνάδες όχι σε μένα», «έχετε χάσει τον έλεγχο»

Κόντρα με ακραίους τόνους – Χτύπησε το χέρι στο τραπέζι έξαλλος ο Χατζηνικολάου


Χαμός στον αέρα του Real FM το πρωί της Τρίτης, κατά την διάρκεια της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου όπου φιλοξενήθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης, προκειμένου να σχολιάσει όλα όσα έγιναν στην συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τζο Μπάιντεν.

Ο αρχηγός του ΜέΡΑ25 αφού έκανε το πρώτο του σχόλιο, ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν βρήκε κάτι θετικό, όπως για παράδειγμα το γεγονός πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε πως δεν μπορεί να βρει λύση στο Κυπριακό μεταξύ δύο χωρών, όπως προωθεί η Άγκυρα.

Μεγάλη ένταση στον αέρα

“Μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση. Αν ήσασταν εκπρόσωπος της ΝΔ δεν θα λέγατε κάτι διαφορετικό” απάντησε ο πολιτικός, δήλωση που εξόργισε τον Νίκο Χατζηνικολάου.

“Είναι ντροπή αυτό που λέτε. Εγώ δεν θα μιλήσω άλλο μαζί σας. Θα συνεχίσει η κυρία Μακρή. Λυπάμαι πολύ γι’αυτό που είπατε για μένα. Για να απαντήσω λοιπόν στον ίδιο τόνο είστε εκπρόσωπος της άρνησης, της μόνιμης και σταθερής άρνησης” σημείωσε ο διευθυντής του Real.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης επεσήμανε με τη σειρά του, ότι δέχτηκε προσωπική επίθεση και τόνισε ότι χρησιμοποίησε υποθετικό λόγο στην τοποθέτησή του.

Αφήστε τις εξυπνάδες σε μένα. Είμαι πολλά χρόνια στο επάγγελμά μου και κανένας δεν έχει τολμήσει να με χαρακτηρίσει εκπρόσωπο κανενός κόμματος. Έχω 40 χρόνια στο επάγγελμα. Ντροπή” υπογράμμισε ο δημοσιογράφος.

“Είστε θλιβεροί” σχολίασε ο Γιάνης Βαρουφάκης, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να δηλώνει φανερά εκνευρισμένος “να χρησιμοποιήσω και εγώ τον υποθετικό λόγο για σας και να πω ότι αν ήσασταν σοβαρός αρχηγός κόμματος δεν θα κάνατε τέτοια επίθεση σε όποιον δημοσιογράφο σας δυσαρεστούσε με τα ερωτήματά του”.

Ο διαπληκτισμός τους συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά ακόμα, με τον κ. Βαρουφάκη να υποστηρίζει ότι η πολιτική Μητσοτάκη αφαιρεί πόντους από την χώρα, αναφορικά με την στάση του έναντι της Τουρκίας.

{https://www.koutipandoras.gr/,https://www.tanea.gr/,https://www.thetoc.gr/}

Recommended For You