Έχει για κατοικίδιο έναν κροκόδειλο: «Είναι σαν σκύλος, κοιμάται μαζί μου» (βίντεο)

Έχει αποδειχτεί  ότι τα εξωτικά κατοικίδια δεν έχουν και την καλύτερη κατάληξη για τους περισσότερους ανθρώπους, καθώς αρκετοί από αυτούς είτε έχουν γίνει «φαγητό» για τα δόντια των ζώων, είτε έχουν τραυματιστεί σοβαρά στην προσπάθειά τους να τα «εξημερώσουν».

Αυτή η κατάσταση, όμως, φαίνεται πως δεν ισχύει για τον 29χρονο, Τζόναθαν Αράιζα από το Μεξικό, ο οποίος αποφάσισε να κάνει τη διαφορά σε σχέση με τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες, υιοθετώντας έναν… κροκόδειλο. Μάλιστα, οι σχέσεις τους, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι ανάλογες ενός ανθρώπου με ένα οικόσιτο ζώο, όπως είναι ο σκύλος.

Ο 29χρονος έχει ονομάσει τον κροκόδειλό του… Gamora, από ταινία του «σύμπαντος» σούπερ ηρώων της Marvel, «Guardians of Galaxy». «Είναι ελεύθερη να περιφέρεται στο σπίτι κατά βούληση και να περνάει τον χρόνο της ξαπλωμένη είτε στις πολυθρόνες, είτε στο κρεβάτι μου. Ξέρει, μάλιστα, να ανεβαίνει σκάλες και να μπαίνει, αλλά και να βγαίνει από τη λίμνη της κατά βούληση», δήλωσε ο Τζόναθαν, από το Σαν Λουίς Ποτόσι του Μεξικού, ο οποίος και έχει βαφτίσει το εξωτικό κατοικίδιο ως «σκύλο».

Ο Jonathan ονόμασε τον κροκόδειλο Gamora από τον χαρακτήρα των Guardians of the Galaxy επειδή όταν τονν αγόρασε ήταν ένα «μικρό, πράσινο και επιθετικό ζώο».Στη συνέχεια όπως είπε: «Το είδος στο οποίο ανήκει είναι γνωστό για την επιθετικότητα που παρουσιάζει στην άγρια ​​φύση αλλά τώρα είναι τόσο φιλικός που συμμετείχε σε βίντεο και φωτογραφίσεις ως μοντέλο».

Ο ιδιοκτήτης τουκροκόδειλου πρέπει να ελέγχει τη θερμοκρασία του σπιτιού του για να διασφαλίσει ότι η Gamora έχει το σωστό περιβάλλον.

«Υπάρχουν πολύ λίγες περιπτώσεις κροκοδείλων που μπορούν να προσαρμοστούν τόσο καλά στην αιχμαλωσία όσο αυτή. Το γεγονός ότι, για το είδος της, είναι ένα τόσο υπάκουο δείγμα που σου επιτρέπει να την κουβαλάς, να είσαι κοντά της και να μην θυμώνεις και να μην εκνευρίζεσαι είναι εκπληκτικό».δήλωσε.

Η διατροφή του Gamora αποτελείται από κουνέλι, αρουραίο, βοδινό κρέας, κοτόπουλο και μερικά μικρά πουλιά που αγοράζονται από εκκολαπτήρια.

Ο Τζόναθαν έχει επίσης δύο τσιουάουα, μερικές χελώνες και έναν αλιγάτορα.

Πηγή:ekriti.gr

Recommended For You