Αγγελική Νικολούλη: «Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει κρατήσει ηχογραφημένες απειλές από την Ρούλα Πισπιρίγκου»

Για τις εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας μίλησε στο Live News η Αγγελική Νικολούλη. Το «Τούνελ» αποκάλυψε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει να ταφεί η Τζωρτζίνα μαζί με το τάμπλετ της. Μετά την αποκάλυψη αυτή δόθηκε εντολή να γίνει εκταφεί και να ανασυρθεί το τάμπλετ.

«Κι εμένα μου είχε πει ότι φοβόταν μη κλέψουν το τάμπλετ στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, γι’ αυτό και ρωτούσε για τις κάμερες. Το τελευταίο 10μηνο η Τζωρτζίνα δεν μπορούσε να παίξει με το τάμπλετ, γιατί ήταν τετραπληγική. Στην κηδεία οι φίλοι θυμούνται ότι η Ρούλα επέμενε να βάλει το τάμπλετ στο φέρετρο και αντέδρασε ο άντρας της. Της είπε: “Αντί να φέρεις ένα κουκλάκι, φέρνεις το τάμπλετ; Να φέρεις και ένα φορτιστή να θάψουμε;”».

Σύμφωνα με όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη το τάμπλετ δεν έχει υποστεί φθορές, καθώς ήταν καλυμμένο μέσα στο φέρετρο, και πρόκειται να δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα.

Για τον Μάνο Δασκαλάκη δήλωσε τα εξής: «Στο νοσοκομείο όταν αντιλήφθηκαν ότι υπάρχει πρόβλημα με τη μητέρα συνενοήθηκαν με ψυχίατρο να δουν την 33χρονη. Όταν η μηυτέρα πήγε εκεί και θορυβήθηκε με όσα την ρωτούσε ο ψυχίατρος, πήγε στον Μάνο. Ο Μάνος έκανε μεγάλη φασαρία στο νοσοκομείο του Ρίου, επιτέθηκε ουσιαστικά στους γιατρούς και ρώταγε εάν θέλουν να βγάλουν τη γυναίκα του τρελή»

Ακόμη, η Αγγελική Νικολούλη δήλωσε πως ο Μάνος Δασκαλάκης απειλούσε τους δημοσιογράφους: «Εμάς μας απειλούσε, μας εκτόξευε απειλές. “Θα δείτε τι θα πάθετε όταν βγουν τα στοιχεία”, “οι γιατροί φταίνε”, ακούγαμε πάρα πολλά», είπε.

Από την άλλη, απειλές δεχόταν και ο Μάνος Δασκαλάκης από την Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είχαν απομακρυνθεί, τον απειλούσε ότι θα τον καταστρέψει. Γνωρίζω ότι ο Μάνος είχε κρατήσει ηχογραφημένα στοιχεία, τις απειλές, και έφυγε από το σπίτι του. Η Ρούλα έψαχνε τη φίλη του σε μένα».

«Η Τζωρτζίνα μεγάλωνε την Ίριδα. Η Τζωρτζίνα, όταν πέθανε η Ίριδα, μπήκε σε φιλικό σπίτι κι άρχισε να μιλάει με ένα δικό της τρόπο, με μία ζωγραφιά, έλεγε “η μπέμπα έσκασε στο κλάμα”. Η μητέρα πιστεύω ότι ανησύχησε όταν βρήκε το σημείωμα της Τζωρτζίνας. Έγραφε “μαμά φεύγω και μην με ψάξεις”. Η Τζωρτζίνα δεν άφηνε ποτέ σημειώματα. Εκεί πρέπει να θορυβήθηκε και να κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να την κάνει ότι ήθελε και μέσα σε 15 ημέρες ξεκίνησε τις απόπειρες», είπε η Αγγελική Νικολούλη.

{https://www.megatv.com/}

Recommended For You