ΑΕΚ: Άλλαξαν τα δεδομένα για τον Άμραμπατ – Οι πιθανότητες για νέο συμβόλαιο!

Ο Άμραμπατ με τον Ματίας Αλμέιδα έχει αλλάξει τα πράγματα στην ΑΕΚ και πάει για νέο συμβόλαιο!

Η περίπτωσή του είναι μία από τις πιο ανατρεπτικές ιστορίες που είχαμε το περασμένο καλοκαίρι για την ΑΕΚ.

Βέβαια, όλη η «Ένωση» είναι μια ανατροπή από μόνη της. Ο Ματίας Αλμέιδα είναι ο βασικός λόγος όλης αυτής της θετικής μεταστροφής.

Ο Άμραμπατ από εκεί που ήθελε να φύγει άρον άρον το περασμένο καλοκαίρι, πλέον έχει πιθανότητες να πάρει και νέο συμβόλαιο. Αυτό βέβαια εξαρτάται από πολλές προϋποθέσεις.

Αρχικά, από τον ίδιο τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό. Το περασμένο καλοκαίρι είχε επικαλεστεί προσωπικό πρόβλημα για να γυρίσει άμεσα στην Ολλανδία. Αυτό υπήρχε, αλλά υπήρχε και το δικό του προσωπικό «ξενέρωμα» από όσα βίωνε στην ένωση, γενικώς.

Στην ΑΕΚ στάζουν μέλι για τη συμπεριφορά του, την εργατικότητά του, το πώς συμπεριφέρεται στους άλλους συμπαίκτες. Επιπρόσθετα, ο 36χρονος είναι «σκύλος» στην προπόνηση και σε καμία περίπτωση η κορμοστασιά του και η δύναμή του δεν προδίδει την ηλικία του.

Ο Αλμέιδα θέλει upgrade στη συγκεκριμένη θέση. Αυτό είναι δεδομένο. Αλλά από την άλλη, ουδείς ξέρει τι θα γίνει με τον Πινέδα (που παίζει ακραίος εσχάτως) και επίσης, η νέα σεζόν θα βρει την ΑΕΚ με ευρωπαϊκά ματς, άρα και με ανάγκη για περισσότερους παίκτες.

Διάθεση για νέο συμβόλαιο στον Άμραμπατ υπάρχει, αλλά υπάρχει διάθεση και να έρθει παίκτης για εκεί. Επομένως, είναι στο χέρι του Άμραμπατ…

Πηγή: sportime.gr

Recommended For You