ΑΕΚ: Ολοταχώς για sold-out τα διαρκείας της «Ένωσης»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε με δεύτερη ανάρτησή της πως οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας κινούνται πλέον σε ρυθμούς sold-out.

Μετά την πρώτη ανάρτησή της κατά την οποία ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον του για τα εισιτήρια διαρκείας και του ζήτησε παράλληλα να έχει υπομονή για τον χαμό που γίνεται, η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε και δεύτερο ποστάρισμα στα social media της αναφέροντας πως 2,5 ώρες μετά την έναρξη των πωλήσεων των νέων εισιτήριων, μπορεί με ασφάλεια να αναφέρει πως αυτές βρίσκονται ήδη σε ρυθμούς sold-out.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Περίπου 2,5 ώρες μετά το άνοιγμα της διαδικτυακής πλατφόρμας και του τηλεφωνικού κέντρου για τις ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2023-2024 και μπορούμε πλέον με ασφάλεια να πούμε πως οι πωλήσεις κινούνται σε ρυθμούς sold out!

Ο κόσμος μας, ο κόσμος της μεγάλης ΑΕΚ ανταποκρίνεται σε βαθμό που ξεπερνά και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις που μπορούσαμε να έχουμε. Όλα δείχνουν πως η διάθεση για την σεζόν που έρχεται θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Πρέπει να σημειωθεί πως η αποκλειστικά ηλεκτρονική και τηλεφωνική διάθεση ήδη προσφέρει την ευκαιρία σε πολλούς περισσότερους φιλάθλους μας να ολοκληρώσουν την διαδικασία νωρίς. Είναι χαρακτηριστικό πως μέσα στην πρώτη ώρα διάθεσης, ανανεώθηκε αριθμός εισιτηρίων διαρκείας που πολύ δύσκολα θα μπορούσε να διατεθεί μέσα σε μια μέρα με προσωπική παρουσία.

Η υπομονή ειδικά για την τηλεφωνική διάθεση, εξακολουθεί να είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος για όλους, συνεχίζουμε να σας την ζητάμε και σας ευχαριστούμε γι΄αυτό. Κυρίως όμως σας ευχαριστούμε για την μεγάλη σας αγάπη και την απίστευτη ανταπόκριση. Η OPAP Arena από τις πρώτες 2,5 ώρες διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας, γεμίζει και για την νέα σεζόν!».

Πηγή: gazzetta.gr 

Recommended For You