Τα ακραία καψόνια και ο θάνατος του 19χρονου Luke Morgan Tyler στην εστία (Videos)

Ο 19χρονος Luke Morgan Tyler βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του, στη φοτητική εστία. Φήμες για απάνθρωπα καψόνια στην αδελφότητα.

Ήταν μόλις 19 ετών. Πρωτοετής φοιτητής στο Washington State University. O Luke Morgan Tyler βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του στη φοιτητική εστία, βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείους και τους φίλους του.

Το πτώμα του Luke Morgan Tyler βρέθηκε στις 22 Ιανουαρίου γύρω στη μιάμιση το μεσημέρι. Οι αρχές είχαν δεχτεί ένα ανώνυμο τηλεφώνημα.

Μετά τον ξαφνικό χαμό του 19χρονου, όλοι ζητούν απαντήσεις. Τι συνέβη στον 19χρονο Luke Morgan Tyler; Ζητούν να ερευνηθεί η αδελφότητα Theta Chi μετά τους ισχυρισμούς για ακραία και απάνθρωπα καψόνια λίγο μόνο πριν από τον θάνατό του.

«Ο θάνατός του ακολούθησε άμεσα μια μακρά και σκληρή διαδικασία που επέτρεψε η αδερφότητα Theta Chi», σημειώνεται στο αίτημα για την έρευνα.

Αναφέρονται σε σκληρά και απάνθρωπα καψόνια. Ο Luke Morgan Tyler, όπως και άλλοι, αναγκάστηκε να κάνει πράγματα που κανείς δεν θα έπρεπε ποτέ να αναγκαστεί να κάνει. Αυτό, όπως υποστηρίζουν, το κόστισε τη ζωή. Τα καψόνια θα πρέπει να απαγορευτούν σε όλο τον κόσμο και να αποτελούν ποινικό αδίκημα.

Ο Trevor Michalski, που διοργάνωσε το ψήφισμα, απαίτησε να κλείσει άμεσα και διερευνηθεί η αδερφότητα. Μέχρι το βράδυ της Κυριακής περισσότεροι από 9.000 άνθρωποι το είχαν υπογράψει.

Θέλουν δικαίωση για τον Luke Morgan Tyler

Οι κοντινοί άνθρωποι του 19χρονου Luke Morgan Tyler ζητούν δικαίωση για τον θάνατό του. «Η κόρη μου ήταν καλή του φίλη και ανέφερε πόσο καλό παιδί ήταν. Αυτό θα μπορούσε να έχει αποτραπεί», σημειώνουν χαρακτηριστικά

Η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει την αιτία θανάτου του 19χρονου φοιτητή. Έχουν αποκλείσει, ωστόσο, την εγκληματική ενέργεια.

Η αδελφότητα Theta Chi του WSU δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δήλωση για τον 19χρονο Luke Morgan Tyler. Με τις έρευνες να συνεχίζονται, οι αρχές προειδοποιούν να μην παρεμβαίνουν οι διαδικτυακοί ντετέκτιβ.

«Υπήρξε σημαντικός αριθμός εικασιών σχετικά με τις συνθήκες γύρω από το περιστατικό και την πραγματική αιτία θανάτου του φοιτητή. Τα στοιχεία της υπόθεσης εξακολουθούν να συγκεντρώνονται.

Μπορεί να χρειαστούν αρκετές εβδομάδες για να προσδιοριστεί η αιτία και ο τρόπος θανάτου του. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι έρευνες θα μπορέσουν να συνεχιστούν απρόσκοπτα», υπογράμμισε εκπρόσωπος των αρχών στο 4 News Now.

Ο πρωτοετής φοιτητής βρέθηκε νεκρός στη φοιτητική εστία λίγα μόλις μίλια από το σπίτι όπου σημειώθηκε το τετραπλό φονικό του Άινταχο.

Ήταν τον Νοέμβριο που οι Maddie Mogen και Kaylee Gonvalves, 21 ετών και οι δύο, και οι Ethan Chapin και Xana Kernodle, αμφότεροι 20 ετών, μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου τον Νοέμβριο.

Η νέα αυτή τραγωδία, σε μικρή απόσταση από το μακελειό του Άινταχο, έχει αναστατώσει τους ντόπιους. Τρέμουν από τα όσα διαδραματίζονται γύρω τους. Ανησυχούν για τα παιδιά τους.

Το Perham Hall βρίσκεται μάλιστα λιγότερο από ένα μίλι από το σημείο όπου ζούσε ο ύποπτος για το τετραπλό φονικό Bryan Kohberger. 

Ο άτυχος 19χρονος Luke Morgan Tyler φοιτούσε στο πανεπιστήμιο του Pullman. Εκεί όπου πραγματοποιούσε και το διδακτορικό του ο ύποπτος για το μακελείο του Άινταχο.

Πηγή

Recommended For You