Άλλαξε η ημερομηνία παρουσίασης του βιβλίου του Ηλία Κασιδιάρη

O καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Ηλίας Κασιδιάρης, ανακοίνωσε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, αλλά και από το site του κόμματος «Έλληνες για την πατρίδα», την παρουσίαση του βιβλίου του «Το δόγμα των 7 θαλασσών». Η παρουσίαση θα γινόταν αρχικά το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Coral, μετά όμως την κατακραυγή των πολιτών το ξενοδοχείο φαίνεται να αποσύρθηκε από την «φιλοξενία» του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Ο ίδιος απέδωσε το γεγονός στην κακοκαιρία «EVA», επιστρέφοντας λίγες ώρες αργότερα με νέα τοποθεσία και μέρα. Αντιφασίστες, αλληλέγγυοι και συλλογικότητες καλούν σε μποϊκοτάζ της εκδήλωσης.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ανακοίνωσε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, αλλά και από το site του κόμματος «Έλληνες για την πατρίδα», την παρουσίαση του βιβλίου του «Το δόγμα των 7 θαλασσών». Μάλιστα, ο Κασιδιάρης ανέφερε στην πρόσκληση της βιβλιοπαρουσίασης πως «θα προλογίσουν το έργο και θα μιλήσουν για τις μείζονες πολιτικές εξελίξεις Ανώτατοι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων» καθώς και «Νομικοί επί θεμάτων Διεθνούς Δικαίου», όλοι αυτοί φυσικά συν του «συγγραφέα» που βρίσκεται ωστόσο στη φυλακή. Από ότι φαίνεται οι τοποθετήσεις του είτε θα έχουν ηχογραφηθεί από τον συνήγορο του Πέτρο Δημητριάδη είτε θα γίνουν τηλεφωνικά σύμφωνα με όσα μεταδίδει το thepressproject.gr.

Η πρόσκληση:

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γινόταν αρχικά το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Coral στο Παλαιό Φάληρο, μετά όμως την κατακραυγή των πολιτών για το γεγονός, η ανάρτηση…. εξαφανίστηκε. Τα τεκμήρια ωστόσο υπάρχουν:

 

Το ξενοδοχείο φαίνεται να αποσύρθηκε από την «φιλοξενία» του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής αν και ο ίδιος απέδωσε το γεγονός στην κακοκαιρία «EVA», επιστρέφοντας λίγες ώρες αργότερα με νέα τοποθεσία και μέρα. Όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά στο site του κόμματος «Λόγω της ανακοίνωσης εκτάκτων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ, η βιβλιοπαρουσίαση του Ηλία Κασιδιάρη, μεταφέρεται για το επόμενο Σάββατο 12 Νοεμβρίου ώρα 6μμ στο χώρο εκδηλώσεων “ΑΘΗΝΑΙΟΝ”».

Η απάντηση του ξενοδοχείου σε e-mail που απέστειλε το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών διαμαρτυρόμενο για το γεγονός:

Εδώ η νέα πρόσκληση του Κασιδιάρη: 

Ως δείγμα «της δύναμης του αντιφασιστικού κινήματος που έστειλε στη φυλακή τον ίδιο και όλη την εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής», θεωρεί η ΚΕΕΡΦΑ τη «ματαίωση της φασιστοσύναξης Κασιδιάρη».

Μεταξύ άλλων, η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή  αναφέρει: «Η ματαίωση της φασιστοσύναξης Κασιδιάρη στο ξενοδοχείο Κοράλ είναι δείγμα της δύναμης του αντιφασιστικού κινήματος που έστειλε στην φυλακή τον ίδιο και όλη την εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής στην φυλακή», όπως αναφέρει δημοσίευμα στο in.gr.

Παράλληλα, καταγγέλλει ότι δεν έχει όρια η ανοχή του κράτους στη «ναζιστική προπαγάνδα του Κασιδιάρη», υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στρώνει τον δρόμο στους φασίστες απροκάλυπτα.

«Την ώρα που οι ναζιστές σαν το Πλεύρη σηκώνουν τα χέρια και χαιρετάνε ναζιστικά μέσα στο Εφετείο όπου δικάζονται οι Κασιδιάρηδες και οι άλλοι χρυσαυγίτες, η κυβέρνηση τους κάνει πλάτες», τονίζει χαρακτηριστικά η ΚΕΕΡΦΑ όπως μεταδίδει δημοσίευμα στο efsyn.gr.

Η ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ

«Οι ναζιστές του Κασιδιάρη χωράνε στις φυλακές και στους υπονόμους ΜΟΝΟ»

Η ματαίωση της φασιστοσύναξης Κασιδιάρη στο ξενοδοχείο Κοράλ είναι δείγμα της δύναμης του αντιφασιστικού κινήματος που έστειλε στην φυλακή τον ίδιο και όλη την εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής στην φυλακή.

Αλήθεια, οι πρόθυμοι “αιθουσάρχες” του Αθήναιον στην Λ.Αμφιθέας 61 που τους παραχωρούν χώρο για να γίνει η ματαιωμένη σύναξη μίσους στις 12 Νοέμβρη αγνοούν για το ποιοι τους ζητάνε χώρο; Αγνοούν ποιοι δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν, ποιοί οργάνωσαν τις δολοφονικές επιθέσεις κατά των Αιγύπτιων αλιεργατών, των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, των αγωνιστών των κινημάτων και καταδικάστηκαν για τα εγκλήματα αυτά και για την διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης;

Επαναλαμβάνουμε:

Η ανοχή του κράτους στην ναζιστική προπαγάνδα του Κασιδιάρη, του έγκλειστου στις φυλακές, καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης δεν έχει όρια.

Η κυβέρνηση της ΝΔ στρώνει το δρόμο στους φασίστες απροκάλυπτα. Ο Μητσοτάκης τρέχει να συγχαρεί την Μελόνι ως πρωθυπουργό της Ιταλίας, μια ανοιχτή νοσταλγό του Μουσολίνι που πρώτο μέτρο της ήταν να απαγορεύσει στα καράβια των αλληλέγγυων να δένουν σε Ιταλικά λιμάνια έχοντας διασώσει χίλιους ναυαγούς πρόσφυγες. Είναι η ίδια αντιμετώπιση που είχαν οι Εβραίοι επί Χίτλερ όταν αναζητούσαν την διάσωση και τα καράβια τους δεν έβρισκαν λιμάνι να δέσουν. Είναι η κυβέρνηση που πνίγει τους πρόσφυγες στο Αιγαίο και στον Εβρο με την άγρια πολιτική των κλειστών συνόρων, των επαναπροωθήσεων και των καταδιώξεων. Είναι η πολιτική που μαντρώνει τους πρόσφυγες σε γκέτο-καμπ έξω απο τις πόλεις κλείνοντας την φιλοξενία του προγράμματος ΕΣΤΙΑ σε σπίτια.

Ο Κασιδιάρης ανακοινώνει μετα την ματαίωση της φασιστοσύναξης στο ξενοδοχείο Κοράλ, μεταφορά της στο Αθήναιον, Λ.Αμφιθέας 61.
Πρόκειται για ανοιχτή πρόσκληση. Την ώρα που οι ναζιστές σαν το Πλεύρη σηκώνουν τα χέρια και χαιρετάνε ναζιστικά μέσα στο Εφετείο όπου δικάζονται οι Κασιδιάρηδες και οι άλλοι χρυσαυγίτες η κυβέρνηση τους κάνει πλάτες.

Το εργατικό κίνημα και η νεολαία ετοιμάζονται για την γενική Απεργία στις 9 Νοέμβρη και την μεγάλη πορεία του Πολυτεχνείου και έχουν την δύναμη να ρίξουν τους φασίστες στους υπονόμους και τους εγκληματίες ναζιστές στη φυλακή.

Recommended For You