Αποθεώνει τον ΑΡΗ η Καρδίτσα και ενημερώνει για τα εισιτήρια

Αποθεώνει τον ΑΡΗ η Καρδίτσα και ενημερώνει για τα εισιτήρια

Ο ΑΡΗΣ δοκιμάζεται στην έδρα της Καρδίτσας το βράδυ της Κυριακής, με την ομώνυμη ομάδα να αποθεώνει το παρελθόν και το παρόν των “Κιτρινόμαυρων”.

Αναλυτικά:

“Ένα μεγάλο όνομα του Ελληνικού αθλητισμού, μία εν ενεργεία σπουδαία ομάδα της Basket League θα βρεθεί την Κυριακή (12/3, 19:15) στο δρόμο του Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ και το Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης».

Ο Άρης που βιώνει τη δική του αναγέννηση με στόχο την επιστροφή του στην ελίτ του μπάσκετ, φιλοξενείται στην Καρδίτσα για τη 18η αγωνιστική της Basket League και ο αγώνας είναι από τους πλέον κρίσιμους του Α.Σ.Κ., στην αντεπίθεση που πραγματοποιεί για τη διεκδίκηση της παραμονής του στη μεγάλη κατηγορία.

Η προπώληση των εισιτηρίων, για το σημαντικό ματς της Κυριακής συνεχίζεται και πέραν μιας αναμέτρησης με υψηλό ανταγωνισμό, ο φίλαθλος κόσμος θα δώσει τη δική του ενέργεια στην ομάδα με την παρουσία του για να γίνει ένα μεγάλο βήμα της επίτευξης του στόχου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

  1. Τομείς BD, DD, ED (κάτω διάζωμα): Κανονικό εισιτήριο 15 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών – γεννημένα έως και το 2007) 7 €.
  2. Τομείς BU,CU, DU, EU (επάνω διάζωμα): Κανονικό εισιτήριο 10 €, παιδικό εισιτήριο (για παιδιά έως και 16 ετών – γεννημένα έως και το 2007) 5 €, για ανέργους, φοιτητές, πολύτεκνους, ΑΜΕΑ εισιτήριο 7 €.

Πώς γίνεται η διάθεση των εισιτηρίων

H διάθεση των εισιτηρίων, γίνεται από τα γραφεία του ΑΣΚ, αλλά και ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster.gr (στον σύνδεσμο: https://www.ticketmaster.gr/showEventInformation.html?idEvent=2005844).

Σημειώνεται επίσης, ότι όλες οι θέσεις είναι ονομαστικές και αριθμημένες και η τοποθέτηση των φιλάθλων στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρά με την ακριβή θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους. Επίσης, για την πώληση των εισιτηρίων θα πρέπει να δίνεται το ονοματεπώνυμο και ο ΑΜΚΑ, ενώ κατά την είσοδο στο γήπεδο, οι φίλαθλοι θα πρέπει να διαθέτουν έγγραφο ταυτοποίησης.

Ηλεκτρονικά, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια που επιθυμούν οποιαδήποτε στιγμή μέσω της ticketmaster.gr, επιλέγοντας τη θέση που επιθυμούν. Επίσης, το ίδιο μπορεί να γίνει και στα γραφεία του ΑΣΚ στο ισόγειο της οδού Σταμούλη 3 στο κέντρο της πόλης. Τα γραφεία θα λειτουργούν καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8.30 το απόγευμα και το Σάββατο 10-2 το πρωί.

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ παροτρύνει όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα και μέσω της προπώλησης τα εισιτήριά τους, ώστε να αποφευχθεί η καθυστέρηση κατά την είσοδο στο γήπεδο.

Πηγή:allaboutaris.gr

Recommended For You