Αστυνομικοί σταμάτησαν την Άννα Βίσση μετά από έξοδό της – Τι συνέβη;

 

Η Άννα Βίσση είναι γνωστό πως αυτό το διάστημα πραγματοποιεί εμφανίσεις σε διαφορα μέρη, στις οποίες την ακολουθεί και η οικογένειά της που τα “σπάει” κάθε φορά στη σκηνή. Όταν, όμως, δεν βρίσκεται στη σκηνή, της αρέσει να διασκεδάζει με φίλους και αυτό έκανε και τις προάλλες, αλλά η βραδιά της επιφύλασσε μία έκπληξη.

Προς τον δρόμο της επιστροφής σταμάτησαν το αμάξι της κάποιοι αστυνομικοί ζητώντας της να κάνει αλκοτέστ, αφού πρώτα την ρώτησαν πόσο είχε πιει. Η τραγουδίστρια απάντησε πως είχε πιει μόνο δύο ποτήρια και ζήτησε από τον φίλο που ήταν μαζί της να καταγράψει το στιγμιότυπο για να δείξει σε όλους πως έλεγε την αλήθεια. Στο τέλος δικαιώθηκε, με την ένδειξη να είναι μηδενική.

Η στιγμή που Άννα Βίσση έκανε αλκοτέστ

«Εγώ περίμενα να λιποθυμήσει ο policeman», «Κλαίωωω…! Έχασε την ευκαιρία της ζωής του να σε συλλάβει», «Στην αρχή νόμιζα ήθελε να του τραγουδήσεις», «Τι μηδέν ρε, αφού έχει πιεί δύο ποτηράκια», «Ο Mr policeman πήρε πόζα, κοίταξε καλά, εκανε γελάκια και τελικά έδειξε 0», ήταν μερικά από τα σχόλια που δέχθηκε κάτω από το βίντεο στο Tik Tok.

 

@annavissiofficial 

♬ πρωτότυπος ήχος – annavissiofficial

[Πηγή]

Recommended For You