Αυτά έχει δείξει ο Κορδόν έως τώρα στον Ολυμπιακό

Ο Κορδόν έχει δείξει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως δεν πετάει καμία λίστα, ακόμα και αυτές που προϋπήρχαν.

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα λοιπόν ο Κορδόν μπας και τρέξει και αυτό το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό μια και μπήκε ο Ιούνιος. Το αν έχει αργήσει ή όχι ο σύλλογος ας το κρίνει ο κόσμος του.

Πάντως, δεν είναι καλό να έχει τελειώσει η σεζόν και να μην γνωρίζει κανείς ποιος θα είναι ο καθοδηγητής από τον πάγκο. Δικαιολογία που στέκει είναι το γεγονός πως ο Κορδόν προσλήφθηκε πριν λίγες ημέρες ενώ η ατζέντα του είναι κυρίως στην Ισπανία που ακόμα το πρωτάθλημα δεν έχει καλά καλά τελειώσει και ολοκληρώνεται την Κυριακή (4/6).

Ο Κορδόν υποτίθεται πως έρχεται προκειμένου και από εδώ να πει τι έκανε στην Ισπανία τις προηγούμενες ημέρες και να ενημερώσει άπαντες από κοντά που βρισκόμαστε.

Αυτά έχει δείξει ο Κορδόν έως τώρα στον Ολυμπιακό

Αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα ως Τεχνικός Διευθυντής αν και αυτό είναι το λιγότερο και για τα ΜΜΕ κυρίως. Ο Κορδόν αυτό που έχει δείξει έως τώρα και είναι το πιο σημαντικό είναι πως δεν στάθηκε σε δική του και μόνο λίστα.

Μίλησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και είδε με ποιους ήδη υπήρχε δίαυλος.

Ο Μαρθελίνο για τον οποίο έρχεται με θετικά μηνύματα δεν είναι τωρινός στη λίστα του Ολυμπιακού. Υπήρχε και προ Κορδόν αλλά βέβαια ο νέος Τεχνικός Διευθυντής τον ξέρει καλύτερα μια και έχουν συνεργαστεί κιόλας 3 χρόνια στη Βιγιαρεάλ.

Ο Μπορδαλάς προϋπήρχε επίσης, ακόμα και τον Γκατούζο δεν τον διέγραψε. Ο Κρέσπο προϋπήρχε, ο Μαρτίνεθ το ίδιο. Τον Ιραόλα πρόσθεσε και 1-2 ακόμα ουσιαστικά.

Το μέλλον θα δείξει και θα κρίνει στο τέλος την απόφασή του.

Πηγή: sportime.gr

Recommended For You