Αυτή είναι η ομάδα που μπορεί να ενοχλήσει τον ΠΑΟΚ για τον Τζίμα!

Ο Στέφανος Τζίμας είναι ο παίκτης που γίνεται ακόμα περισσότερη κουβέντα μετά τον Κωνσταντέλια και στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν πως υπάρχει άμεσα ενδιαφερόμενος!

Μπράβο στον ΠΑΟΚ πάντως που φέτος έχει κατορθώσει να περάσει στον κόσμο όχι μόνο τον δικό του αλλά σχεδόν σε κάθε Έλληνα, την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες.

Τόσος κόσμος το έλεγε, η στήλη μπορεί να κομπάζει πως το είχε αναφέρει επαρκώς άμεσα, για το σούπερ ταλέντο του Στέφανου Τζίμα.

Στα 17 του, είναι αλήθεια πως η κοψιά του προϊδεάζει για σούπερ πράγματα. Εδώ μπήκε στο 85’ με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και πήγε να κάνει αίσθηση. Με τον Ιωνικό μπήκε στο 70’ και έτσι όπως πήγαινε το ματς, φάνηκε πως μπορεί να κάνει γκολ, όπως και συνέβη.

Σιγά σιγά θα αρχίσουν να γράφονται διάφορα για τον Τζίμα μια και εκτός των άλλων αγωνίζεται και σε μια θέση όπως αυτή του επιθετικού, θέση δηλαδή που θέλει δεν θέλει μια ομάδα, μια περίπτωση μπορεί να τραβήξει το βλέμμα της.

Με τη σύγχρονη τεχνολογία όλες οι ομάδες της Ευρώπης που λέει ο λόγος γνωρίζουν πλέον τον Τζίμα. Υπάρχει όμως και μία που έχει περάσει το σκάουτινγκ ένα βήμα παραπάνω.

Η Μπριζ που και στην περίπτωση Τζόλη είχε κάνει κίνηση, στην οποία αρέσει ο Κωνσταντέλιας φυσικά έχει κάνει like και στον Τζίμα.

Μπριζ λοιπόν αρχικά και βλέπουμε αν και η λογική λέει πως η λίστα θα μεγαλώσει.

Πηγή: sportime.gr

Recommended For You