Αυτή είναι η τάση στα παπούτσια του φθινοπώρου που θα φορέσουμε από τώρα!

Όταν σκεφτόμαστε ένα κομψό και μίνιμαλ παπούτσι, που να είναι ταυτόχρονα άνετο και θηλυκό, αλλά και αρκετά ευέλικτο για να μπορεί να φορεθεί με τα περισσότερα από τα σύνολά μας, τα ballet flats είναι μονόδρομος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lizzy Hadfield (@lizzyhadfield)

Τα ballet flats, ή αλλιώς οι γνωστές μας μπαλαρίνες είναι παραπάνω από μία ακόμα εφήμερη τάση της μόδας. Είναι ένα διαχρονικό στιλ που δεν γνωρίζει από εποχές και περιστάσεις. Οι μπαλαρίνες είναι κλασικές. Οι μπαλαρίνες της Chanel ήταν δημοφιλείς από το 1957, όταν η Audrey Hepburn τις φόρεσε στα γυρίσματα του Funny Face. 66 χρόνια αργότερα παραμένουν αγαπημένες των σχεδιαστών αλλά και των γυναικών, για αβίαστες εμφανίσεις.

Η δημοτικότητά τους αναμφίβολα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον οίκο Chanel και πιο πρόσφατα στον Miu Miu που τις επανέφερε στην μόδα απογειώνοντας το trend του Balletcore. Δεν υπάρχει ενημερωμένο fashion girl που να μην έχει τουλάχιστον ένα ζευγάρι μπαλαρίνες στην συλλογή της. Οι μπαλαρίνες αναμένεται να είναι από τα μεγαλύτερα shoe trends και το ερχόμενο φθινόπωρο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexa Chung (@alexachung)

Φυσικά τίποτα δεν μας εμποδίζει να τα φορέσουμε από τώρα, με τις μίνι φούστες και τα φορέματα μας. Τα ballet flats είναι και πάλι στο προσκήνιο και φοριούνται με τα πάντα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Débora Rosa (@deborabrosa)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sasha Mei (@sasha.mei)

Πηγή: instyle.gr

Recommended For You