Αυτός θα παίξει στην επίθεση της ΑΕΚ στον τελικό

Ο Αλμέιδα έχει πάει με ένα συγκεκριμένο γκρουπ παικτών έως και τον τελικό του Κυπέλλου! Αυτός θα είναι στην κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Ακόμα υπάρχουν αρκετές προπονήσεις έως και τον τελικό του Κυπέλλου αν και ο Ματίας Αλμέιδα έχει δείξει κατά τη διάρκεια της σεζόν πως σκέφτεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο ρόλος του Λιβάι Γκαρσία.

Ένα συγκεκριμένο γκρουπ παικτών αγωνίστηκαν στα περισσότερα ματς του Κυπέλλου και οδήγησαν την ΑΕΚ έως και τον τελικό.

Μάλιστα, αυτό συνέβη αποκλείοντας τον Ολυμπιακό.

Ο Αλμέιδα έχει συγκεκριμένο τρόπο σκέψης που είχε απόλυτο αποτέλεσμα και έφερε και τις εξαιρετικές σχέσεις εντός των αποδυτηρίων. Δε θα το χαλάσει τώρα στο τέλος.

Η 11άδα, λοιπόν, της ΑΕΚ φαίνεται να είναι προδιαγεγραμμένη, τουλάχιστον, όσον αφορά το μεγαλύτερο μέρος της. Αλλά επειδή υπάρχουν ακόμα μέρες θα φανεί τι θα γίνει και από το πρόγραμμα των προπονήσεων.

O Λιβάι Γκαρσία θα παίξει στην επίθεση της ΑΕΚ στον τελικό

Αυτό που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι πως θα παίξει ο Λιβάι Γκαρσία. Όχι επειδή είναι το βαρύ πυροβολικό φέτος της ΑΕΚ αλλά και επειδή ήταν εκείνος π.χ. που ξεκίνησε βασικός και στους δύο ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό.

Ο Λιβάι Γκαρσία σκόραρε δις όπως θυμούνται όλοι στο 3-0 επί του Ολυμπιακού ενώ αγωνίστηκε και για 72 λεπτά στο 2-1 στο Καραϊσκάκη (νίκη Ολυμπιακού) πριν γίνει αλλαγή από τον Τσούμπερ.

Ο 28χρονος άσος θα είναι εκείνος που θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης στον τελικό. Έτσι δείχνουν όλα.
Για το τι έχει συμβεί στη σεζόν, την αλλαγή θέσης, τα γκολ που βρήκε αλλά και το γεγονός πως ουσιαστικά φέτος έμαθε τη θέση, έχει αναλυθεί πολλάκις.

Το ζήτημα είναι πως η στατιστική γράφει 36 ματς, 18 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, απολογισμός εξόχως εντυπωσιακός.
Αν μη τι άλλο θα ήθελε και εκείνος να κλείσει τη σεζόν με ακόμα ένα γκολ τουλάχιστον, σε ματς μάλιστα που κρίνει τον τίτλο.

Πηγή: sportime.gr

Recommended For You