«Αυτό που κάνει ο Γιάννης Μπέζος…» – Σούσουρο με τις αποκαλύψεις της Ναταλίας Τσαλίκη για τον σύζυγό της

Η Ναταλία Τσαλίκη έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Γιάννη Μπέζο, στις συνεργασίες της, την κόρη της, αλλά και τον λόγο που επιλέγει να μην της δίνει συμβουλές.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε αρχικά, στις επαναλήψεις της σειράς «Άκρως Οικογενειακόν» και όπως πως είπε δεν την ενοχλεί καθόλου που η σειρά παίζεται εδώ και τόσα χρόνια.

«Γιατί να με ενοχλεί; Έκανε επιτυχία, οπότε είναι χαρά μου», δήλωσε.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως έχει επιλέξει να συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια μόνο με ηθοποιούς που έχουν βγει από κάποια δραματική σχολή.

«Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει. Είμαστε ελεύθερη χώρα, αυτά είναι επιλογές. Εμένα είναι επιλογή μου να συνεργάζομαι μόνο με ανθρώπους που έχουν τελειώσει σχολή υποκριτικής, που έχουν μια παιδεία, έχουν μοχθήσει, έχουν δώσει τις εξετάσεις τους επί σκηνής »τόνισε.

Όσον αφορά την κόρη της εξήγησε τον λόγο που δεν τη συμβουλεύει πάνω στην υποκριτική.

«Δεν δίνω συμβουλές στην κόρη μου όπως και σαν δασκάλα, είναι σαν να του στερείς το δικαίωμα να ψάξει και να κερδίσει μονός του»

Τέλος, για τη μουσική εκπομπή που παρουσιάζει ο σύζυγός της, Γιάννης Μπέζος, ανέφερε: «Δεν είναι ακριβώς παρουσίαση αυτό που κάνει ο Γιάννης Μπέζος, μου αρέσει πάρα πολύ».

Recommended For You