Βέλγιο: 7 τραυματίες σε λούνα παρκ – «Εκτοξεύθηκαν» από το «μαγικό χαλί»

Επτά άτομα τραυματίστηκαν σε παιχνίδι σε λούνα παρκ στο Βέλγιο, όταν αυτό παρουσίασε βλάβη και αύξησε ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Όλα συνέβησαν την Κυριακή το απόγευμα, όταν σε λούνα παρκ σε πόλη του Βελγίου το παιχνίδι «μαγικό χαλί» άρχισε να κινείται εκτός ελέγχου με αποτέλεσμα αρκετοί από όσους βρίσκονταν μέσα να «εκτοξευθούν».

Τρία από τα άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά, ενώ ανάμεσα στους τραυματίες ήταν και ένα 10χρονο κορίτσι που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Εκτός από την ανήλικη, σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται και μια νεαρή γυναίκα ενώ σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε και ο τρίτος σοβαρά τραυματίας.

Τα πλάνα από το συμβάν έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Στο βίντεο απεικονίζεται το παιχνίδι «μαγικό χαλί» να βγάζει καπνούς και να κινείται με μεγαλύτερη ταχύτητα απ’ όσο θα έπρεπε. Να σημειωθεί πως στους τραυματίες χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο λούνα παρκ που βρίσκεται στο χωριό Λα Εστρ στο νοτιοδυτικό Βέλγιο.

Ο δήμαρχος της πόλης Μανάζ, στην οποία υπάγεται διοικητικά η περιοχή του λούνα παρκ, ανακοίνωσε ότι η επιχείρηση θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά, ενώ διεξάγεται παράλληλα έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Με πληροφορίες από RTL

Recommended For You