Βασίλης Παπαθεοδώρου: Στους 8 μεγαλύτερους διακινητές παιδικής πορνογραφίας στη χώρα

Ανάμεσα στους μεγαλύτερους διακινητές παιδικής πορνογραφίας που έχει «γνωρίσει» η χώρα μας φαίνεται ότι βρίσκεται ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων, Βασίλης Παπαθεοδώρου.

Ο (προφυλακισμένος) συγγραφέας, φαίνεται ότι είχε τόσο μεγάλο αρχείο με υλικό παιδικής πορνογραφίας με βάση τα όσα εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ στον ηλεκτρικό του υπολογιστή που τον κατατάσουν ανάμεσα στους 8 πιο σημαντικούς διακινητές ανάλογου υλικού που έχει «δει» η χώρα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων είχε αρχίσει να αποθηκεύει υλικό από το 2016, ενώ στην προσπάθεια του να χαθούν τα ίχνη του φέρεται να είχε χρησιμοποιήσει μέχρι 284 διαφορετικές διαδικτυακές διευθύνσεις πρωτοκόλλου ώστε να μην μπορεί να ταυτοποιηθεί η γεωγραφική του τοποθεσία.

Μάλιστα, για να δικαιολογήσει τα περίπου 100 βίντεο παιδικής πορνογραφίας να έχουν βρεθεί στην κατοχή του, ισχυρίστηκε ότι οι ενέργειες του οφείλονται σε… συγγραφικό ενδιαφέρον.

Σύμφωνα, εξάλλου, με το Star, ο Παπαθεοδώρου είναι αμίλητος στον θάλαμο στις φυλακές της Τρίπολης και εμφανίζεται ιδιαίτερα ταραγμένος, ενώ ο μόνος που τον έχει επισκεφθεί είναι ο πατέρας του.

Στον θάλαμο βρίσκεται με ακόμη 19 άτομα από τους οποίος οι 17 κατηγορούνται για ασέλγεια και 2 για παιδική πορνογραφία.

Τέλος, επειδή έχει θέματα υγείας, οι υπεύθυνοι των φυλακών έχουν ενημερώσει τους συγκρατούμενούς του να τον προσέχουν μήπως κάνει κακό στον εαυτό του.

Πηγή

Recommended For You