Βιεϊρίνια: «Ιστορική χρονιά για μένα, ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη»

Η παρουσία του και το στίγμα που έχει αφήσει στον ΠΑΟΚ, του έδωσαν τη δυνατότητα να επιλέξει εκείνος πότε θα πέσουν οι τίτλοι τέλους της καριέρας του. Γιατί; Όλα εξηγούνται κατά κάποιον τρόπο στο δικό του κείμενο, σε αυτό το ευχαριστήριο μήνυμα προς τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη που τον άκουσαν και σεβάστηκαν την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του όπως την ονειρεύτηκε.

«Μέχρι σήμερα ο Θεός με ευλόγησε να κάνω όλα μου τα όνειρα πραγματικότητα με τον ΠΑΟΚ. Πρωτάθλημα, κύπελλα, ευρωπαϊκές πορείες. Μέχρι σήμερα τήρησα τον λόγο που έδωσα στους ΠΑΟΚτσήδες.

Έφυγα ακόμη κι αν δεν ήθελα γιατί η ομάδα το είχε ανάγκη. Γύρισα σε μια ηλικία παραγωγική, αφήνοντας πίσω μεγάλες προτάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα, γιατί δεν ήθελα να επιστρέψω για τα τελευταία ένσημα.

Τώρα ήρθε η στιγμή να ευχαριστήσω εγώ τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη που μου δίνουν την δυνατότητα να κλείσω την καριέρα μου όπως το ονειρεύτηκα.

Μέσα στην Τούμπα, αρχηγός, μπροστά σας, όποτε ο προπονητής με φωνάξει. Ελπίζω να είναι μια ιστορική χρονιά για τον ΠΑΟΚ, όσο θα είναι ιστορική για εμένα. Η τελευταία μου. Πάμε ΠΑΟΚάρα!…»

Πηγή: sdna.gr

Recommended For You