Βιεϊρίνια – ΠΑΟΚ: Ανανεώνει και ετοιμάζεται για την 11η χρόνια στα «ασπρόμαυρα»!

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια αναμένεται να βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του. Την Τετάρτη (5/7) στην Ολλανδία.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ετοιμάζεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, κάτι που θα σημαίνει πως θα ξεκινήσει να ετοιμάζεται για την ενδέκατη σεζόν του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Από το καλοκαίρι του 2021 και μετά, ο Πορτογάλος έχει υπογράψει δυο μονοετείς ανανεώσεις συμβόλαιο και πάει για την τρίτη.

Ο Βιεϊρίνια έχει άλλωστε κερδίσει το δικαίωμα να επιλέξει την ημέρα και τον τρόπο που θα θελήσει να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Κι αυτή για τον ίδιο δεν έχει έρθει.

Πριν από λίγες ημέρες έγιναν κάποιες συζητήσεις, με το 37χρονο ποδοσφαιριστή να εκφράζει εκ νέου τη θέληση να είναι ενεργό κομμάτι του ρόστερ του ΠΑΟΚ, και αυτό αναμένεται να γίνει πράξη το επόμενο διάστημα. Ο Βιεϊρίνια αντιλαμβάνεται το ρόλο που θα έχει στην ομάδα και η θέλησή του να υπογράψει για ένα ακόμα χρόνο έχει να κάνει και με την αποδοχή της κατάστασης.

Ο Πορτογάλος διανύει το 38ο έτος της ηλικίας του, καθώς έκλεισε τα 37 τον περασμένο Ιανουάριο. Την περσινή σεζόν μέτρησε μόλις 888 λεπτά συμμετοχής με 22 αγώνες, και το τελευταίο διάστημα, στις όποιες δημόσιες τοποθετήσεις προέβη, αναφέρθηκε στη θέλησή του να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Άλλωστε, όλα δείχνουν πως πρώτη μέρα του Βιεϊρίνια με τα ποδοσφαιρικά παπούτσια κρεμασμένα θα τον βρει και πάλι στον ΠΑΟΚ, κοντά στα αποδυτήρια, ως κομμάτι του αγωνιστικού τμήματος.

Πηγή: gazzetta.gr

Recommended For You