Γαλλία: Πιλότος γλιτώνει ελικόπτερο ελάχιστα μέτρα πριν συντριβεί στα βράχια – Δείτε βίντεο

Το περιστατικό έλαβε χώρα στη Γαλλία με το ελικόπτερο να χάνει απότομα ύψος δίπλα από έναν φάρο – Ένας τραυματίας από τον απότομο ελιγμό που έκανε ο πιλότος

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από την Γαλλία κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Την Τετάρτη 6 Ιουλίου, ο πιλότος ενός ελικοπτέρου γλίτωσε οριακά τη συντριβή, όταν το αεροσκάφος του ξεκίνησε ξαφνικά να πέφτει προς τα βράχια του φάρου Βιέλ, στο Φινιστέρ. Όπως ανέφεραν οι πηγές του France 3, το ελικόπτερο έχασε επικίνδυνα το ύψος του το απόγευμα στα ανοικτά του Ποντ-ντι-Ραζ, ενώ το πλήρωμά του ανέκτησε απόσταση από τον φάρο, ο οποίος βρίσκεται υπό ανακαίνιση.

Οι εικόνες που κατέγραψε μια κάμερα παρακολούθησης είναι εντυπωσιακές. Το ελικόπτερο διακρίνεται κοντά στο κτίριο, αρχίζει να πέφτει κάθετα πριν καταφέρει να επανέλθει μέσα σε ένα σύννεφο καπνού, όχι μακριά από την επιφάνεια του ωκεανού.

Σύμφωνα με τη France Bleu, ένα άτομο τραυματίστηκε στο περιστατικό, αλλά η ζωή του δεν κινδύνευσε και μπόρεσε να φύγει από το νοσοκομείο της Βρέστης. Ήταν πράκτορας της Phares et Balises, της εταιρείας που είχε αναλάβει να εκτελεί εργασίες συντήρησης στον φάρο.

Δείτε το βίντεο:

Προς το παρόν, διεξάγονται διάφορες έρευνες για να προσδιοριστούν οι ακριβείς συνθήκες αυτής της διάσωσης. Μια εσωτερική έρευνα, στο πλαίσιο της εταιρείας Mont Blanc Hélicoptères Bretagne, μια δικαστική έρευνα από την Ταξιαρχία Αερομεταφορών της Χωροφυλακής και μια διοικητική έρευνα, που ανακοινώθηκε από τον υφυπουργό Θάλασσας, Hervé Berville.
πηγή: protothema.gr

Recommended For You