Γεωργία Μπίκα: Ένα προς ένα τα ψέματα που εντόπισε η εισαγγελέας – “Προϊόν ελεύθερης επιλογής της το σεξ με τον 27χρονο”

Η εισαγγελέας κάνει λόγο για μια πλασματική ιστορία που ύφανε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα – Ποιες αντιφάσεις και ψεύδη εντόπισε στην υπόθεση

Κόλαφος είναι το πόρισμα της εισαγγελέως για τη Γεωργία Μπίκα, η οποία είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης την Πρωτοχρονιά.

Η εισαγγελική λειτουργός μιλά για μια πλασματική ιστορία που ύφανε η 24χρονη και η οποία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Κατά την ίδια, δεν υπήρξε βιασμός, ούτε προκύπτει η παρουσία άλλων ατόμων στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα, για την 24χρονη όχι μόνον δεν βρέθηκαν στοιχεία περί βιασμού, αλλά καλείται τώρα να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα της προσφυγής σε βάρος του καταγγελλόμενου 27χρονου γόνου εύπορης οικογένειας.

Yπενθυμίζεται πως εις βάρος του 27χρονου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για “γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση του θύματος”.

Πηγή: thetoc.gr

Recommended For You