Γιάννενα: Νέες συλλήψεις και ένταση έξω από τα δικαστήρια

Το οπαδικό επεισόδιο στα Γιάννενα συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις και κινητοποιήσεις στην πόλη, με συγκεντρώσεις στα δικαστήρια κάτω από το άγρυπνο βλέμμα αστυνομικών που συνεχίζουν την έρευνα. Στόχος είναι όλοι όσοι είχαν εμπλοκή στο αιματηρό συμβάν να συλληφθούν και να βρεθούν αντιμέτωποι των πράξεών τους. Υπενθυμίζεται πως ένας 30χρονος χαροπαλεύει σε νοσοκομείο, ενώ άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί και νοσηλεύονται φρουρούμενα.

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, για την αιματηρή συμπλοκή στα Γιάνεννα την προηγούμενη Παρασκευή 7/04.

Οι συλλήψεις έγιναν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης που είχαν εκδοθεί σε βάρος τους από τον Ανακριτή Ιωαννίνων για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της συμπλοκής και για παραβάσεις των νομοθεσιών για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και περί φωτοβολίδων.

Οι συλληφθέντες αυτή την ώρα οδηγούνται στον Εισαγγελέα, όπου ήδη απολογούνται από το πρωί οι υπόλοιποι τέσσερις, ενώ έξω από τα δικαστήρια επικρατεί ένταση με συγκεντρωμένους οπαδούς που ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Recommended For You