Γιαγιά εγκατέλειψε την 8χρονη εγγονή της στο αεροδρόμιο

Μια 51χρονη γιαγιά εγκατέλειψε την εγγονή της σε αεροδρόμιο του Χιούστον στο Τέξας για να επιβιβαστεί σε μια πτήση με προορισμό την Ονδούρα. Η γυναίκα συνελήφθη από την αστυνομία, ανέφερε ένας εκπρόσωπος του αμερικανικού αεροδρομίου.

Το απόγευμα της Τρίτης, υπάλληλοι μιας αεροπορικής εταιρείας βρήκαν ένα κοριτσάκι, 8 ετών να κλαίει και να ζητά τους γονείς του σε έναν τερματικό σταθμό στο αχανές διεθνές αεροδρόμιο Τζορτζ-Μπους. Το ισπανόφωνο κοριτσάκι εξήγησε ότι η γιαγιά της, που την επέβλεπε, την άφησε εκεί και πήγε να προλάβει την πτήση της.

«Σύμφωνα με το παιδί, οι γονείς του έφυγαν από το αεροδρόμιο για να πάρουν το διαβατήριο της κόρης τους, το οποίο είχαν ξεχάσει», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Αουγκούστο Μπερνάλ, διευθυντής επικοινωνίας των αεροδρομίων του Χιούστον. «Το κοριτσάκι αφέθηκε μόνο του στην αίθουσα check-in», ανέφερε ο ίδιος, χωρίς να διευκρινίσει αν η οκτάχρονη και η γιαγιά της θα ταξίδευαν μαζί.

Οι γονείς του παιδιού επικοινώνησαν με τις αρχές του αεροδρομίου χάρη στις πληροφορίες που έδωσε το κοριτσάκι και επέστρεψαν για να παραλάβουν την κόρη τους. Η γιαγιά, η οποία είχε ήδη επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, κατέβηκε από αυτό μετά την παρέμβαση μελών της ασφάλειας του αεροδρομίου και τέθηκε υπό κράτηση, είπε ο Μπερνάλ

Recommended For You