Γιώργος Ιωακειμίδης: Θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής;

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης, επιτυχημένος δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη και για 40 και πλέον χρόνια στην Αυτοδιοίκηση μπορεί να είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής

Μπορεί οι εθνικές εκλογές να είναι κοντά, όμως, και οι αυτοδιοικητικές κάλπες τον επόμενο Οκτώβριο, ανάβουν φωτιές σε τοπικό επίπεδο. Τα σενάρια, οι φήμες και οι σχεδιασμοί δίνουν και παίρνουν, ειδικά για τις μεγάλες περιφέρειες της χώρας, και από αυτές την Περιφέρεια Αττικής όπου φαίνεται ότι θα γίνει μεγάλη μάχη.

Ο λόγος; Η πιθανή υποψηφιότητα του παλαιότερου αυτή τη στιγμή δημάρχου της χώρας, του Γιώργου Ιωακειμίδη, δημάρχου Νίκαιας – Ρέντη. Οι πληροφορίες που έρχονται αναφέρουν ότι ο κ. Ιωακειμίδης μπορεί να θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής και έχει σοβαρές πιθανότητες να κερδίσει τις εκλογές.

Ηδη μετρήσεις που γίνονται δείχνουν τη δυναμική του και το πόσο ισχυρή θα ήταν μια υποψηφιότητά του. Ο Γ. Ιωακειμίδης εκλέγεται από το 1994 και για επτά συνεχείς φορές δήμαρχος Ρέντη και τώρα και Νίκαιας και μάλιστα με εξαιρετικά υψηλά ποσοστά. Η υψηλή δημοφιλία του και το γεγονός ότι προτιμάται από τους πολίτες που τον ψηφίζουν ανελλιπώς οφείλεται σε δύο λόγους.

Ο πρώτος είναι ότι ο Γ. Ιωακειμίδης και η ομάδα του εργάζονται πολύ σκληρά για τον δήμο του, και πλέον με την εμπειρία των 40 ετών είναι και αποτελεσματικοί.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο δήμαρχος κατεβαίνει στις εκλογές ανεξάρτητος, δεν του έχουν βάλει δηλαδή κομματικές ταμπέλες με αποτέλεσμα να ψηφίζεται από όλο το πολιτικό φάσμα, καίτοι προερχόμενος από το χώρο της Κεντροαριστεράς.

Recommended For You