Γνωστή ισπανίδα influencer προκάλεσε σάλο με φωτογράφηση σε εκκλησία της Μυκόνου (βίντεο)

Το νησί των ανέμων κάθε καλοκαίρι είναι πόλος έλξης για αρκετό κόσμο και κατά βάση από τον χώρο των celebrities από όλο τον πλανήτη.

Φέτος έγινε προορισμός και για  γνωστή influencer από την Ισπανία, με εκατομμύρια followers στο Instagram,  η οποία πήγε για φωτογράφηση στην Μύκονο και με καυτές πόζες πόζαρε με φόντο εκκλησία του νησιού και όπως υποστηρίζουνε πολλοί “κόλασε” τους περαστικούς.

Όπως συνηθίζεται από επώνυμα και διάσημα πρόσωπα, έτσι κι η συγκεκριμένη έψαξε να βρει κάτι ιστορικό, εντυπωσιακό, μοναδικό που θα έδινε άλλη έμφαση στις φωτογραφήσεις της.

Μία τέτοια κίνηση προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις με άλλους να θεωρούν πως μία πράξη  σαν αυτή αναδεικνύει το νήσι και μία άλλη πλευρά η οποία θεωρεί πως βεβηλώνει το ναό.

Όμως, υπάρχει και μία τρίτη άποψη ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες της έγιναν σημαντικές λόγω του ναού κι όχι λόγω της δικής της ύπαρξης και αυτό μπορεί να αποδειχθεί διότι στα περισσότερα sites αναφέρουν αυτό το οποίο έκανε κι όχι το όνομα της, παρά αποκαλείται γνωστή ισπανίδα influencer.

Όπως και να ‘χει όμως μην ξεχνά κανείς πως ο Χριστός έχει πει πως όλοι είναι ευπρόσδεκτα παιδιά του Θεού.

 

Recommended For You