Γουίλιαμς: «Υπάρχουν πολλά προβλήματα στον Παναθηναϊκό πoυ δεν νομίζω ότι ο Αταμάν μπορεί να λύσει»!

Ο Ντέρικ Γουίλιαμς αποδεσμεύτηκε από τον Παναθηναϊκού και στη συνέχεια μίλησε για προβλήματα στους «πράσινους» που είναι δύσκολο να λυθούν.

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε νωρίτερα για το τέλος της συνεργασίας του με τον Ντέρικ Γουίλιαμς, αποδεσμεύοντας τον Αμερικανό φόργουορντ ο οποίος είναι πλέον ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Από τη στιγμή, λοιπόν που ο Γουίλιαμς βγήκε στη free agency, έγραψε στο Twitter πως: «Είναι μια υπέροχη μέρα.. Η καλύτερη μέρα εδώ και μήνες», συνοδεύοντάς την με ανάλογο gif, εξηγώντας στη συνέχεια πως δεν έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό.

Όταν όμως ένας ακόλουθος του στο Twitter του είπε πως «οι οπαδοί του Ολυμπιακού σου είπαν ότι έκανες λάθος όταν υπέγραψες στον Παναθηναϊκό αλλά τυφλώθηκες από το πράσινο χρώμα του χρήματος», ο Γουίλιαμς απάντησε: «Ούτε καν έδωσαν τα περισσότερα χρήματα! Δεν είναι αληθές αυτό το κομμάτι. Θα έλεγα πως υπάρχουν πολλά προβλήματα που δεν νομίζω ότι ο Αταμάν μπορεί να λύσει και είναι ένας από τους καλύτερους εκεί έξω. Αν το κάνει, θα του βγάλω το καπέλο μου».

Πηγή: gazzetta.gr

Recommended For You