Γρηγόρης Αρναούτογλου: “Έφθασα στο σημείο να γίνω επιθετικός με τη σύντροφό μου”

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σε μια σπάνια συνέντευξή του, μίλησε για τη σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου, λέγοντας ότι εκείνη τον έσωσε όταν άρχισε να χάνει τον εαυτό του λόγω των χαπιών αδυνατίσματος.

Ο γνωστός παρουσιαστής, μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, αναφέρθηκε στις αρνητικές επιδράσεις που είχαν στον οργανισμό του τα χάπια αδυνατίσματος, ενώ εξομολογήθηκε πως έφτασε σε σημείο να γίνει επιθετικός στη σύντροφό του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nansy Adoniou (@nansy79)

Μιλώντας για τη σχέση του με τη Νάνσυ, είπε: “Έχουμε περάσει πάρα πολλά και όμορφα και δύσκολα. Με τη Νάνσυ μαλώνουμε στον αέρα. Είναι πολύ δυναμική γυναίκα, Αρβανίτισσα με πολύ έντονη προσωπικότητα. Δεν με ενδιαφέρει ο γάμος, δεν το συζητήσαμε. Για άλλο παιδί αυτά τα πράγματα δεν τα λες… Πρώτη φορά μένω τόσα χρόνια με μια γυναίκα… Αφήνω τη ζωή να πάει όπως πάει” και αναφερόμενος στην επίδραση των χαπιών αδυνατίσματος, σημείωσε:

“Ήταν ένα συγκλονιστικό θέμα… Η Νάνσυ με έσωσε όταν έπαιρνα χάπια αδυνατίσματος. Θα είχα κάνει πολύ μεγάλο κακό ένα βράδυ. Γράφουν μέσα ότι αν τα πάρεις θα έχεις αυτοκτονικές τάσεις , ότι σου θολώνουν τον εγκέφαλο και δεν ξέρεις τι κάνεις, τα γράφει μέσα. Εγώ όμως δεν τα είχα διαβάσει… Πήγα να κάνω κακό σε έναν άλλον άνθρωπο όταν παίζαμε μπιρίμπα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nansy Adoniou (@nansy79)

Ευτυχώς με σταμάτησαν εκεί. Μετά πάλι στον δρόμο, πήγα να χτυπήσω έναν άνθρωπο και φτάνω στο ραδιόφωνο και έγινα επιθετικός στη Νάνσυ, την κουνάω, τη σπρώχνω. Εκεί η Νάνσυ κατάλαβε ότι κάτι γίνεται γιατί εγώ δεν κάνω ποτέ τέτοιες κινήσεις. Μου λέει “τι γίνεται με αυτά τα χάπια;” Είχα χάσει κιλά και νόμιζα ότι ήμουν ευτυχισμένος. Με έσωσε… Μια βδομάδα ακόμη να τα έπαιρνα… Ήμουν άλλος“, εξομολογήθηκε.

Πηγή: instyle.gr

 

Recommended For You