Γρηγόρης Αρναούτογλου: Την ώρα που με απατούσε η σύντροφός μου, έκανε κατά λάθος κλήση στο κινητό μου

«Με πήρε κατά λάθος στο κινητό την ώρα που με απατούσε και καταγράφηκε η στιγμή της πράξης», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε συνέντευξη στο Happy Day, όπου εξομολογήθηκε πολλές άγνωστες πτυχές από την προσωπική του ζωή, στην Τίνα Μεσσαροπούλου. Ο γάμος στα 27 του, ο χωρισμός με τη μητέρα του παιδιού του, η σχέση του με τη Νάνσυ Αντωνίου, η απιστία… Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για όλα.

«Στα 27 αρραβωνιάστηκα μια κοπέλα, ουσιαστικά έκανα πράγματα για να ευχαριστήσω τους γονείς μου. Δεν ξαναέφτασα κοντά στον γάμο. Μόνο σε σύμφωνο συμβίωσης με τη μαμά του Αναστάση. Εγώ είμαι και λίγο γαμοφοβικός», είπε ο παρουσιαστής και συνέχισε:

«Πάντα κάποιος φταίει, ας αναλάβω εγώ την ευθύνη. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τη μαμά του Αναστάση και μεγαλώνουμε ένα παιδί και οι δύο μαζί. Είναι δύσκολο. Κανένας χωρισμός δεν είναι ωραίος. Έχει πάντα μια εικόνα δύο γονέων που είναι πολύ αγαπημένοι.

Με τη σύντροφό μου Νάνσυ γνωριζόμασταν πολλά χρόνια, από το πρωινό. Ξυπνάω το πρωί μαζί με τη σύντροφό μου, δουλεύουμε μαζί. Έχουμε περάσει πάρα πολλά μαζί, όμορφα και δύσκολα. Πρώτη φορά στη ζωή μου μένω τόσα χρόνια με μια γυναίκα.

Γενικώς, φλέρταρα όσο ήμουν ελεύθερος. Μου αρέσουν πάρα πολύ οι γυναίκες».

Για την περιπέτεια που πέρασε με τα χάπια αδυνατίσματος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε: «Η Νάνσυ με έσωσε από όλη αυτή την ιστορία με τα χάπια αδυνατίσματος, θα είχα κάνει κακό.

Πήγα να κάνω κακό σε έναν άλλον άνθρωπο την ώρα που παίζαμε μπιρίμπα, με κάποιον στον δρόμο που μαλώνω πάλι πάω να τον χτυπήσω και φτάνω το πρωί στο ραδιόφωνο και γίνομαι επιθετικός με τη Νάνσυ, αρχίζω να την ταρακουνάω. Μόλις τελειώνει όλο αυτό, μου λέει τι είναι αυτά τα χάπια; Και μόλις το διαβάζουμε… Μια δυο μέρες ακόμα να τα έπαιρνα…».

«Συνεχώς στη ζωή μου απατούσα, τώρα πλέον όχι. Έχω ζήσει αυτή την τρέλα να απατάω και να κρύβομαι με μηνύματα. Δεν αξίζει τον κόπο.

Βεβαίως μου το έχουν κάνει με το χειρότερο τρόπο. Έκανε κατά λάθος κλήση στο κινητό μου και καταγράφηκε η στιγμή της πράξης στο κινητό μου.

Το άκουσα 500 χιλιάδες φορές. Την ώρα που γινόταν η πράξη της κυρίας με τον κύριο, καταγράφηκε στο κινητό μου η όλη στιχομυθία. Συνέβη το 1997 – 98.

Την πήρα τηλέφωνο, της είπα ότι είσαι πάρα πολύ καλή και λέω με μένα δεν θα τα κάνεις αυτά, σε ευχαριστώ πολύ, καλή ζωή.

Πάνω στο θέμα του έρωτα μπορώ να τα δικαιολογήσω όλα», εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 

Πηγή: newsit.gr

Recommended For You