ΓΣ Ηρακλής: «Το όραμα του Υφυπουργού για ένα καθαρό πρωτάθλημα μας βρίσκει σύμφωνους»

Νωρίτερα το μεσημέρι ο Στράτος Ευγενίου εξαπέλυσε «πυρά» κατά του Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με το θέμα των χρημάτων από το στοίχημα και τις αντιπαράθεσης που υπάρχει με τον Υφυπουργό Αθλητισμού που είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League 2.

Αργότερα, ο ΓΣ Ηρακλής, διαχώρισε τη θέση του και μέσω ανακοίνωσης ανέφερε αναλυτικά: 

«Στις δύσκολες στιγμές για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα για την Super Leaguee 2 ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Στράτος Ευγενίου, υπό την πίεση των γεγονότων τοποθετήθηκε για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν.

Η βαλβίδα της πίεσης απασφάλισε καθώς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αισθάνεται υπεύθυνος για το ποδοσφαιρικό τμήμα, τους υπαλλήλους της ΠΑΕ αλλά και τους τρίτους που συνεργάζονται με τον Ηρακλή, αφού αλλιώς υπολογίζονταν τα έσοδα και αλλιώς κατέληξαν και δεν θέλει να φαίνεται ανακόλουθος.

Σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε η πρόθεση για προσωπική αντιπαράθεση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, που έχει συνδράμει στο πρόσφατο παρελθόν στην επίλυση προβλημάτων του Συλλόγου, αλλά και τους θεσμούς που σεβόμαστε. 

Πρόκειται για μια κραυγή απόγνωση μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες και στόχος αποτελεί να βρεθεί μια λύση ώστε να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα προκείμενου η SuperLeague 2 και οι ομάδες που συμμετέχουν να υπάρχουν και την επόμενη μέρα.

Ο Ηρακλής δεν κουνάει το δάχτυλο του αλλά τείνει την χείρα του ως η μεγαλύτερη ομάδα της κατηγορίας για να ξεπεραστεί το πρόβλημα που υπάρχει. Άλλωστε το όραμα του Υφυπουργό για ένα «καθαρό» πρωτάθλημα μας βρίσκει σύμφωνους και η ιστορία μας το έχει αποδείξει».

Πηγή: sdna.gr

Recommended For You