Δείτε τα σύμβολα που χρησιμοποιούν οι παιδεραστές για να τους αναγνωρίζετε

Με αφορμή την υπόθεση των Σεπολίων με τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης, ο Μανώλης Σφακιανάκης αποκάλυψε σύμβολα που χρησιμοποιούν οι παιδεραστές.

Τέσσερα συγκρεκριμένα σύμβολα με σκοπό να επικοινωνούν συνθηματικά μεταξύ τους φέρονται να χρησιμοποιούν οι παιδεραστές.

Σύμφωνα με τον Μανώλη Σφακιανάκη, πρόεδρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, τα σύμβολα αυτά αποτελούν ένα τρόπο συνεννόησης μεταξύ των παιδεραστών.
Όπως είπε ο ίδιος στο MEGA, τα φοράνε σε μενταγιόν/κολιέ ή τα κανουν μικρά τατουάζ σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος.

«Θέλουν να αναγνωρίζει ο ένας τον άλλον και να δουν τις προτιμήσεις τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σφακιανάκης.

Κάθε ένα σύμβολο έχει ξεχωριστή ερμηνεία: Προτίμηση σε αγόρια, προτίμηση στα μικρά αγόρια, προτίμηση στα κορίτσια, προτίμηση και στα δύο φύλα.

«Δυστυχώς υπάρχουν ανάμεσά μας, τους συναντάμε, τους βλέπουμε αλλά δεν ξέρουμε. Χρησιμοποιούν κάποια σύμβολα, είναι μύησης και χαιρετισμού», ανέφερε ο πρώην προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με τον κ. Σφακιανάκη: «Ή τα φοράνε πάνω τους ή κάνουν τατουάζ. Είναι σύνηθες μικρά τατού σε διάφορα σημεία που εκείνοι ξέρουν για να αναγνωρίζει ο ένας τον άλλον, να μπορέσουν να είναι μαζί».

Ο πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI, μιλώντας στο MEGA, αποκάλυψε ότι τα σύμβολα αυτά αλιεύθηκαν από το dark web και δεν κυκλοφορούν στο «κανονικό» διαδίκτυο.

Recommended For You