«Δεν πείραξα τον μεγάλο»: Οργή στην Κρήτη για τον 52χρονο που ασελγούσε στα παιδιά της συντρόφου του – Κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση

Βίντεο με εικόνες που προκαλούν τουλάχιστον αποστροφή, περιλαμβάνει η δικογραφία για τον 52χρονο αλλοδαπό που συνελήφθη στο Ηράκλειο Κρήτης έπειτα από καταγγελίες ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα δύο παιδιά της Ελληνίδας συντρόφου του.

«Δεν πείραξα τον μεγάλο»

Πρόκειται για δύο αγόρια, ηλικίας σήμερα 24 και 14 ετών. Να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο παιδί είναι ΑμεΑ, ενώ το «κουβάρι» της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται από τον 14χρονο, που αποφάσισε να εκμυστηρευτεί τα όσα βίωνε, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Σε βάρος του 52χρονου ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, με την κύρια κατηγορία να είναι βιασμός κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή σε βάρος ανηλίκων.

Ο 52χρονος, που πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα, εμφανίστηκε πολύ νευρικός και εριστικός στο Δικαστικό Μέγαρο, ζήτησε δικηγόρο, ενώ φέρεται να είπε ότι «δεν πείραξε τον μεγάλο»!

Η κακοποίηση εκτιμάται ότι γινόταν αρκετά χρόνια, και μέχρι πρόσφατα για τον 14χρονο.  Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τα όσα αποκαλύπτονται για την υπόθεση, προκαλούν έντονα συναισθήματα όχι μόνο αποστροφής αλλά και οργής.

Μάλιστα σύμφωνα με το τοπικό μέσο αναφέρουν ότι θα κινηθούν οι διαδικασίες προκειμένου να αποσαφηνιστεί ο ρόλος και η θέση της μητέρας των δύο αγοριών, όλο το διάστημα της κακοποίησης.

Όπως επισημαίνεται, εγείρονται ζητήματα σχετικά με το αν γνώριζε τι γινόταν μέσα στο σπίτι της οικογένειας, σε χωριό του νομού Ηρακλείου.

Recommended For You