Διαιτησία – Αποκλειστικό: Η ΚΕΔ τοποθετήθηκε επίσημα για τη φάση στο Ιωνικός – Άρης! Ενημερώθηκαν οι διαιτητές!

H KEΔ πήρε θέση για το αν υπάρχει οφσάιντ ή όχι πριν το πέναλτι στο Ιωνικός – Άρης. Ο λόγος που ενημέρωσε όλους τους αξιωματούχους διαιτησίας!

Διαιτησία: Ο Μπένετ ακούγοντας διάφορα αποφάσισε να ενημερώσει όλους τους αξιωματούχους διαιτησίας για τη φάση στο Ιωνικός – Άρης. Πλήρης επιβεβαίωση του Sportime!

Σύμφωνα με το μέιλ που έλαβαν οι διαιτητές/βοηθοί/παρατηρητές επικαλείται τα κριτήρια που έγραψε και το Sportime για το παίξιμο της μπάλας με πρόθεση και παίρνει θέση, αναφέροντας οτι σωστά δεν καταλογίστηκε οφσάιντ στη συγκεκριμένη φάση, δικαιώνοντας την διαιτητική ομάδα που δεν ακύρωσε το πέναλτι που ακολουθεί στη συνέχεια της φάσης.

«Conclusion: Correct decision – No offside», η ετυμηγορία του Μπένετ και των συνεργατών του στην ΚΕΔ, επιβεβαιώνοντας μια ακόμα ανάλυση επίμαχης φάσης από το Sportime.

Διαιτησία: Γι’ αυτό πήρε θέση ο Μπένετ!

Η συγκεκριμένη φάση αν και βάσει κανονισμού είναι ξεκάθαρη, δίχασε αρκετά τους διαιτητές. Μάλιστα η πλειοψηφία «έκλεινε» προς το οφσάιντ και όχι στο play on! Ο Μπένετ αντιλαμβανόμενος την κατάσταση, γνωρίζοντας μάλιστα ότι ακόμα και πολλοί διεθνείς μεταξύ των οποίων και οι Σιδηρόπουλος, Διαμαντόπουλος (ο τελευταίος αφού έχει δώσει αυτό το πέναλτι, δεν πιάνει), αλλά και πάρα πολλοί διεθνείς βοηθοί, αποφάσισε να πάρει θέση για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να αποφευχθούν λάθη στο μέλλον με παρόμοιες φάσεις.

Πηγή: sportime.gr

Recommended For You