Διχάζει η Λατινοπούλου: Πολλοί διαφωνούν, άλλοι συμφωνούν με το body shaming στη Δανάη Μπάρκα

Εκτός ΝΔ η Αφροδίτη Λατινοπούλου, με πηγές του κυβερνώντος κόμματος να ξεκαθαρίζουν ότι ουδεμία σχέση έχει μαζί τους και δεν πρόκειται να είναι στα ψηφοδέλτια.

Η ανάρτησή της για τη Δανάη Μπάρκα με το body shaming που έκανε, κατηγορώντας ούτε λίγο ούτε πολύ την παρουσιάστρια ότι ευθύνεται για τα… προβλήματα του συστήματος υγείας προβάλλοντας μη υγιή πρότυπα, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, με την ίδια τη Δανάη Μπάρκα να της απαντά.

Λίγο αργότερα ήρθε το σχόλιο από κύκλους της ΝΔ που ξεκαθάριζαν ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου ουδεμία σχέση έχει με το κόμμα και ότι δεν πρόκειται να βρίσκεται στα ψηφοδέλτια στις εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές.

Όλα δείχνουν, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου κατευθύνεται προς το κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Η ανάρτηση της Λατινοπούλου με το body shaming στην Μπάρκα που προκαέλεσε σάλο
Τα όσα είπε η Λατινοπούλου για τη Δανάη Μπάρκα και το ποστάρισμα φωτογραφιών από τις διακοπές της στη Μύκονο το περασμένο τριήμερο προκάλεσαν σάλο αντιδράσεων.

Στα social media υπήρξε ένα τεράστιο κύμα υποστήριξης προς τη Δανάη Μπάρκα, ένα από τα πιο θετικά, καλοσυνάτα και καλόγνωμα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία πάντα ακομπλεξάριστη μέσα από τα social media περνά τα μηνύματά της κατά της οποιαδήποτε διάκρισης.

Υπήρξαν πάντως και αυτοί που συμφώνησαν με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, αυτοί που δεν βρήκαν κάτι μεμπτό, ξεκαθαρίζοντας ότι άλλο το bullying και άλλο η προώθηση της παχυσαρκίας ως προτύπου ομορφιάς. Άλλοι υποστήριξαν ότι είπε κάτι σωστό στη βάση του, αλλά με λάθος τρόπο, άλλοι δήλωσαν ότι δεν αντιλαμβάνονται γιατί της επιτίθενται.

Υπάρχουν αυτοί που συμφωνούν:

 

Και αυτοί που την κατακρίνουν:

Πηγή: iefimerida.gr

 

Recommended For You