Δοκιμάζει το… μέλλον της η Προοδευτική!

Η Ακαδημία της Προοδευτικής ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν και ψάχνει τους επόμενους ηγέτες της.

Η Προοδευτική διοργανώνει δοκιμαστικά για νεαρούς ποδοσφαιριστές, θέλοντας να στελεχώσει τα τμήματα της.

Όπως μεταδίδει και το talentabout.gr ηομάδα της Νίκαιας επιστρέφει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα μετά από 18 χρόνια και αναπτύσσεται σε όλους τους τομείς, ωστόσο ιδιαίτερη βάση δίνει στην Ακαδημία της. Η Προοδευτική γνωρίζει πως το μέλλον της είναι τα “σπλάχνα” της και φτιάχνει τους επαγγελματίες του μέλλοντος.

Ιδιαίτερη βάση δίνεται στην U20 ομάδα, καθώς θα συμμετάσχει στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Super League 2 U20 και οι ποδοσφαιριστές θα ανταγωνίζονται κάθε βδομάδα με εξίσου μεγάλες αντίπαλες ομάδες παίρνοντας την τύχη στα πόδια τους και ζώντας εμπειρίες που θα τους μείνουν αξέχαστες και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για το μέλλον τους.

Κάπως έτσι καλεί νεαρούς ποδοσφαιριστές, που έχουν γεννηθεί τα έτη 2003 – 2004 για να δοκιμαστούν για την U20. Τα δοκιμαστικά θα λάβουν χώρα στο γήπεδο της Προοδευτικής στις 24/08 αλλά και στις 31/08, στις 17:30 το απόγευμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Την δυνατότητα να διεκδικήσουν θέση στο τμήμα της Κ20 της Προοδευτικής θα έχουν τις προσεχείς δύο ημέρες οι ποδοσφαιριστές γεννημένοι από το 2003-2004. Το συγκεκριμένο τμήμα, θα μας εκπροσωπήσει στο επίσημο πρωτάθλημα της Super League 2 (K20) και θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν αντίπαλοι με άλλες μεγάλες ομάδες με σκοπό να πάρουν οι ίδιοι την τύχη στα πόδια τους και να πάρουν εμπειρίες που θα τους μείνουν αξέχαστες και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για το μέλλον τους.

Την Τετάρτη 24 Αυγούστου και Τετάρτη 31 Αυγούστου και ώρα 17:30 στο γήπεδο της Προοδευτικής-Κλουβί θα διεξαχθουν οι προπονήσεις. Όλοι θα πρέπει αυστηρώς να βρίσκονται την αναγραφόμενη ώρα στην κεντρική είσοδο του γηπέδου (θύρα 1) για να ξεκινήσουν άμεσα τα δοκιμαστικά. Οι νεαροί θα πρέπει να έχουν μαζί τους πλήρη αθλητική περιβολή (ποδοσφαιρικά παπούτσια για συνθετικό χλοοτάπητα, επικαλαμίδες, κάλτσες, σορτς και φανέλα λευκής ή βυσσινίς απόχρωσης).

Οι προσθήκες στην ομάδα θα είναι περιορισμένες καθώς αναφερόμαστε για ένα αγωνιστικό τμήμα και δεν θα υπάρξουν άλλες ημερομηνίες διεξαγωγής δοκιμαστικών καθώς το τμήμα θα ολοκληρωθεί οριστικά μετά το τέλος της τελευταίας ημέρας των δοκιμαστικών. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. Όσον αναφορά τα τμήματα των μικρότερων ηλικιών σύντομα θα υπάρξει σχετική ενημέρωση. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και καλή αντάμωση!

Για να επικοινωνήσετε για τα δοκιμαστικά

Email: proodeftikiacademy@gmail.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6907697009

Δείτε το ποστάρισμα

 

 

Recommended For You