Εθνική Ασφαλιστική: χορηγός του Money Show 2023

Η Εθνική Ασφαλιστική, συμμετείχε ως χορηγός τίτλου στο ετήσιο 31o επιχειρηματικό και οικονομικό πολυσυνέδριο «Money Show 2023», το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη μεταξύ 27 και 29 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Hyatt Regency.

Tο παραπάνω πολυσυνέδριο, το οποίο επανήλθε έπειτα από δύο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας με μότο «Μοχλός ανάπτυξης και εξέλιξης» περιλάμβανε συνολικά 130 εκδηλώσεις γύρω από την Πολιτική, την Οικονομία, την Επιχειρηματικότητα, την Αειφόρο Ανάπτυξη, την Καινοτομία, τα Κοινοτικά Προγράμματα, την Περιφερειακή/Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον Πολιτισμό.

Στόχος του «Money Show» για φέτος ήταν η σύμπραξη, η εδραίωση και η εξέλιξη συνεργειών με έμφαση στις Νέες Τεχνολογίες, στη Γεωργία και την Αγροδιατροφή, στην Ενέργεια και στο Περιβάλλον, στις υποδομές, στον Τουρισμό και στον Πολιτισμό, όπως και στα χρηματοοικονομικά εργαλεία για τις επιχειρήσεις αλλά και στη μελλοντική εξέλιξη της Θεσσαλονίκης ως Μητροπολιτική περιοχή.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το «Money Show 2023» προσέλκυσε αρκετές χιλιάδες επισκέπτες μέσα από μια πλούσια θεματολογία εκδηλώσεων και εκθετών, ανάμεσα στους οποίους και σημαντικοί φορείς και οργανισμοί όπως το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης), η ΑΑΔΕ, τα Διμερή Επιμελητήρια, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ), ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, το Προξενικό Σώμα, το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, το EKETA, ο ΦΟΔΣΑ Κ. Μακεδονίας, η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης, η Γραμματεία Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Ν. Θεσσαλονίκης, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ο Δήμος Πρεβέζης, η Αντιπεριφέρεια Πιερίας, ο ΕΛΓΟ Δήμητρα, το Ινστιτούτο Κατά της Απάτης, η Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς και αρκετές μεγάλες εταιρείες.

 *Φωτογραφία εξωφύλλου: Η ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής στο «Money Show 2023», στη Θεσσαλονίκη, πλαισιωμένη από τον κ. Αντώνη Χρηστίδη, Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων (δεξιά) και τον κ. Μιχάλη Τάτση, Διευθυντή Δικτύων Πωλήσεων (αριστερά)

 

 

Recommended For You