Επίσκεψη ρουτίνας στον οδοντίατρο έγινε… θρίλερ – Ασθενής εισέπνευσε μέρος οδοντιατρικού εργαλείου

Μία επίσκεψη ρουτίνας στον οδοντίατρο κάθε άλλο παρά φυσιολογική εξελίχθηκε – αφού ένας άνδρας από το Ιλινόις εισέπνευσε το οδοντιατρικό τρυπάνι και έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο για να το αφαιρέσει τον περασμένο μήνα.

Ο Tom Jozsi, 60 ετών, δήλωσε στο WISN-TV ότι βρισκόταν στον οδοντίατρο για να του σφραγίσουν το δόντι όταν του είπαν ότι κατάπιε ένα εργαλείο.

«Δεν το ένιωσα καν να κατεβαίνει. Το μόνο που ένιωσα ήταν ένας βήχας. Όταν έκαναν την αξονική τομογραφία συνειδητοποίησαν: “Δεν το κατάπιες. Το εισέπνευσες”», είπε. Οι γιατροί πιστεύουν ότι ο Jozsi εισέπνευσε λίγο πριν βήξει, στέλνοντας το κομμάτι 1 ίντσας βαθιά στον πνεύμονα του.

Ο Dr. Abdul Alraiyes, στο Aurora Medical Center-Kenosha στο Ουισκόσιν, δήλωσε ότι το κομμάτι ήταν τόσο βαθιά που τα κανονικά εργαλεία δεν μπορούσαν να το φτάσουν. Ο Jozsi δήλωσε ότι του είπαν ότι αν δεν μπορούσε να αφαιρεθεί, θα έπρεπε να αφαιρεθεί μέρος του πνεύμονά του.

Ο Alraiyes και η ιατρική του ομάδα αποφάσισαν να δοκιμάσουν μια νεότερη συσκευή για την αφαίρεση του αντικειμένου – μια συσκευή που έχει σχεδιαστεί για την έγκαιρη ανίχνευση του καρκίνου.

Το βίντεο από τη σάρωση δείχνει ότι η ιατρική ομάδα μπόρεσε να περιηγηθεί στους στενούς αεραγωγούς, να φτάσει το κομμάτι του τρυπανιού και να το βγάλει χωρίς να βλάψει τον Jozsi.

«Ποτέ δεν ήμουν τόσο χαρούμενος όσο όταν άνοιξα τα μάτια μου και τον είδα με ένα χαμόγελο κάτω από τη μάσκα να κουνάει ένα μικρό πλαστικό δοχείο με το εργαλείο μέσα», δήλωσε ο Jozsi.

Ο Joszki είπε ότι τώρα κρατάει το κομμάτι από τρυπάνι σε ένα ράφι στο σπίτι.

Recommended For You