Ευρυτανία: Απολογείται στον ανακριτή ο άνδρας που σκότωσε με καραμπίνα τον αδελφό του

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Γρανιτσάς στην Ευρυτανία από τη δολοφονία ενός 51χρονου από τα χέρια του αδερφού του.

Ο αδελφοκτόνος πέρασε την Παρασκευή 18/08 το κατώφλι του ανακριτή ώστε να απολογηθεί.

Όλα συνέβησαν τη Δευτέρα το μεσημέρι στο καφενείο ου χωριού, δίχως τίποτα να προμηνύει το φονικό. Κάποια στιγμή, έφυγαν για να πάνε για φαγητό στο σπίτι της μητέρας τους.

Εκεί, καυγάδισαν για ακόμα μια φορά, καθώς τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με συγχωριανούς τους οι διαμάχες ήταν καθημερινό φαινόμενο. Αυτή τη φορά η κατάληξη του καυγά ήταν μοιραία και μάλιστα μπροστά στα μάτια της ανήλικης ανιψιάς τους.

Ενώ ο 51χρονος βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού, ο αδερφός του έβγαλε την κυνηγετική του καραμπίνα και μέσα από το παράθυρο έριξε τρεις φορές εναντίον του, με την μια από τις βολές να τον βρίσκει στο στήθος, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

Στη συνέχεια, πήρε την Αστυνομία τηλέφωνο για να τους ειδοποιήσει και τους είπε «Σκότωσα τον αδελφό μου. Ελάτε να με συλλάβετε».

Την επόμενη μέρα πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα, πήρε τριήμερη προθεσμία μια σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Recommended For You