Εύα Καϊλή: Αφαίρεσε το «βραχιολάκι» – Η σχέση της με τον Τζιόρτζι και η επιστροφή στην Ευρωβουλή

Ελεύθερη από χθες η Εύα Καϊλή μετά την απόφαση να αφαιρεθεί το «βραχιολάκι» αλλά με συγκεκριμένους περιοριστικούς όρους.

Όπως είπε ο Έλληνας δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1, «από σήμερα θα είναι ελεύθερη να πηγαίνει όπου θέλει και να συναντιέται με όποιον θέλει στις Βρυξέλλες, αλλά όχι με τους συγκατηγορουμένους της».

Το βραχιολάκι θα αφαιρεθεί εντός της ημέρας μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που θα έχει η Εύα Καϊλή με την εταιρεία που το διαχειρίζεται προκειμένου να πάνε υπάλληλοι σπίτι της για να το βγάλουν.

Όπως είπε ο κ. Δημητρακόπουλος, «ο σύζυγός της επιτρέπεται να πηγαίνει σπίτι τους να βλέπει την κόρη τους, άρα και την Εύα. Εδώ υπάρχει μια αντίφαση από τη στιγμή που η κυρία Καϊλή δεν μπορεί να βλέπει συγκατηγορούμενους. Όταν πάει να βλέπει το παιδί ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι, εκείνη τι πρέπει να κάνει; Έπειτα από συνεννόηση το πρωί με τον Σβεν Μαρί θα κατατεθεί αίτηση διόρθωσης, είναι ένα λάθος που θα πρέπει να διορθωθεί».

Ο δικηγόρος πρόσθεσε ότι: «παρότι την πίεζαν από την πρώτη στιγμή «παραδέξου ότι είσαι ένοχη και σε δύο ημέρες θα είσαι στο παιδί σου», είχε τεράστια ψυχικά αποθέματα και είπε δεν θα ομολογήσω πράξεις που δεν έχουν γίνει από εμένα. Έπειτα από 4 μήνες βγήκε με το κεφάλι ψηλά και ξανά τέθηκαν τα διλήμματα. Πλέον είναι ελεύθερη να πηγαίνει και να συναντιέται με όποιον θέλει στις Βρυξέλλες».

Σε ερώτηση για τη σχέση Εύας Καϊλή και Φραντσέσκο Τζιόρτζι, ο κ. Δημητρακόπουλος απάντησε ότι «είμαι ένας δικηγόρος που κινείται μέσα σε συγκεκριμένα όρια, άρα για προσωπικά θέματα δεν θα κάνω καμία δήλωση. Ο Τζιόρτζι έχει ελεύθερη επικοινωνία με το παιδί. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο πέρα από το ότι έχουν λάβει κάποιες αποφάσεις για το μέλλον της ζωής τους».

Σύμφωνα με τον ίδιο, τις επόμενες ημέρες η Εύα Καϊλή «είναι αποφασισμένη να πάει στην Ευρωβουλή να ασκήσει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της. Θα τεθεί κι ένα θέμα μείζον στις αρχές Ιουνίου ότι παραβιάστηκε η ασυλία της η βουλευτική και αν γίνει δεκτή η ένστασή της τότε η διαδικασία αρχίζει από το μηδέν».

Recommended For You