Εύοσμος: Στον Εισαγγελέα ο 15χρονος που σκότωσε τον φίλο του και ο πατέρας του

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της εισαγγελέως Ποινικής Δίωξης, η οποία θα τους απαγγείλει κατηγορίες – Σε σοκ η μητέρα του αδικαχαμένου Νίκου

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου πέρασαν το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ο 15χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον συνομήλικο φίλο του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης καθώς και ο 56χρονος πατέρας του.

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της εισαγγελέως Ποινικής Δίωξης, η οποία θα τους απαγγείλει κατηγορίες.

Πατέρας και γιος οδηγήθηκαν στα δικαστήρια έχοντας σκυμμένο το κεφάλι και χωρίς να πουν το παραμικρό στους δημοσιογράφους που τους περίμεναν στην είσοδο.

Σε κατάσταση σοκ, η άτυχη μητέρα του 15χρονου Νίκου δήλωσε στο protothema.gr πως δεν γνωρίζει τίποτα για το πως εκπυρσοκρότησε η καραμπίνα που κρατούσε στα χέρια του ο φίλος του 15χρονου και περιμένει με αγωνία το αποτέλεσμα από την έρευνα της αστυνομίας.

«Δεν ξέρω τίποτα. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. Γίνεται προανάκριση και περιμένω να μάθω και εγώ τι συνέβη. Αφήστε μας, ζούμε μια τραγωδία», λέει με τρεμάμενη φωνή η μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού.

Την ίδια ώρα, θρήνος έχει σκορπίσει στις γειτονιές των δύο παιδιών στον Εύοσμο καθώς οι 15χρονοι ήταν αχώριστοι φίλοι και όταν πήραν την καραμπίνα στα χέρια τους κάνεις τους δεν φανταζόταν τι θα ακολουθούσε.

{https://www.protothema.gr/}

Recommended For You