Ημέρα Γιορτής για την Εθνική Ελλάδος

Η Εθνική Ελλάδας «άλωσε» το Βουκουρέστι και νίκησε την Εθνική Ρουμανίας 1-0, δίνοντας μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον. Παρότι οι Ρουμάνοι αγωνίζονται σε ανώτερη κατηγορία από την Εθνική μας, την αντιμετωπίσαμε στα ίσια και πήραμε το θετικό αποτέλεσμα. Το γκολ σημείωσε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στο 39’

Η Εθνική μας μπήκε με θράσος στο γήπεδο της Ρουμανίας χωρίς να φοβάται τίποτα και οι Έλληνες ποδοσφαιριστές ξεδίπλωσαν το μεγάλο ταλέντο τους με μαέστρο τον νέο μας προπονητή Γκουστάβο Πογέτ που απ’ ότι φαίνεται προσαρμόστηκε άμεσα με την ιδιοσυγκρασία των Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Ο κ. Πογέτ κάλεσε νέους παίκτες στην Εθνική και κατάφερε να ανεβάσει τη πεσμένη ψυχολογία τους αξιοποιώντας έτσι ένα μεγάλο ποσοστό των δυνατοτήτων τους. Η Εθνική μας έδειξε ένα νέο ευρωπαϊκό πρόσωπο υψηλών προδιαγραφών. Εάν συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό τότε δεν θα εκπλαγούμε να δούμε την Ελλάδα σε υψηλά επίπεδα. Πρέπει επιτέλους όταν αγωνίζεται, τουλάχιστον στην Ελλάδα, το γήπεδο να είναι γεμάτο. Ελπίζουμε να ζήσουμε επιτυχίες του 2004.

Αξιοσημείωτο είναι ότι 14 από τους 23 ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού.

Recommended For You