ΗΠΑ: Τρεις γυναίκες έκαναν γυαλιά-καρφιά εστιατόριο γιατί τους χρέωσαν την sauce στις πατάτες (Βίντεο)

Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που δείχνει τρεις γυναίκες στις ΗΠΑ να κάνουν «καλοκαιρινό» ένα εστιατόριο. Ο λόγος; Τους ζητήθηκε να πληρώσουν 1,75 δολάρια επιπλέον για την sauce που ήθελαν για τις πατάτες τους.

Το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο (02.07.2022), περίπου στις 4.00 το πρωί, και – όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ – οι τρεις γυναίκες ήταν μεθυσμένες. Όλα ξεκίνησαν όταν οι υπάλληλοι του εστιατορίου ενημέρωσαν τις πελάτισσες τους – 27, 25 και 23 ετών – ότι θα πρέπει να πληρώσουν 1,75 δολάρια επιπλέον για την sauce που θα συνόδευαν τις πατάτες τους. 

Στο βίντεο, το οποίο κατέγραψε με το κινητό του υπάλληλος του εστιατορίου, φαίνονται οι τρεις μεθυσμένες πελάτισσες να σπάνε όλο το μαγαζί. Πετάνε αντικείμενα στους υπαλλήλους, πηδάνε πάνω από τον πάγκο, προσπαθούν να καταστρέψουν το POS.

Δείτε βίντεο:

Οι τρεις τους κατάφεραν να προκαλέσουν ζημιές τουλάχιστον 250 δολαρίων και δύο υπάλληλοι του εστιατορίου τραυματίστηκαν στο κεφάλι. Σύμφωνα με την New York Post, και στις τρεις τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

[Πηγή]

Recommended For You