Ηρακλής: Συνάντηση του Ευγενίου με Παπαβραμίδη

Ο Χρόνης Παπαβραμίδης έριξε «βόμβα» μέσω του “Μetropolis 95.5” αποκαλύπτοντας ότι θέλει να εµπλακεί ξανά µε το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα µε τον Ηρακλή. Μία οµάδα που όπως τόνισε χαρακτηριστικά πάντα του κάνει… κλικ.

Μεταξύ άλλων, είχε πει ότι «μπορεί να δούμε σύμπραξη με τον Ευγενίου για τον Ηρακλή. Ναι, είχαμε συζητήσει παλαιότερα. Δύο είναι καλύτεροι από ένας. Με δελεάζει ο Ηρακλής. Πάντα μου έκανε κλικ». Ο πρώην ισχυρός άνδρας του Αγροτικού Αστέρα δεν έκρυψε το «ενδιαφέρον» του να αναμειχθεί στα κοινά του Ηρακλή, ενώ όπως τόνισε στη «Μ» και στον Παύλο Κερασιώτη: «Θα μιλήσουμε Δευτέρα ή Τρίτη με τον Στράτο. Θα συζητήσουμε. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην προηγούμενη ομάδα του, τον Αγροτικό Αστέρα, τονίζοντας: «Θέλω να πιστεύω και είναι ευχή μου να σωθεί η ομάδα. Πηγαίνω παρακολουθώ παιχνίδια.  Στηρίζω τον σύλλογο».

Ευγενίου: «Θεμιτό, αρκεί να έχουμε τα ίδια θέλω»

Από την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή, Στράτος Ευγενίου για την περίπτωση εμπλοκής του Χρόνη Παπαβραμίδη ως «συμπαίκτη» του στην ΠΑΕ, τόνισε στη «Μ»: «Το να μπει κάποιος είναι θεμιτό αρκεί να έχουμε τα ίδια θέλω.

Είναι πολλά που πρέπει να συζητηθούν. Θα μιλήσω με τον Χρόνη. Θα δούμε». Ακόμη, σχολιάζοντας για το αν συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια του Ημίθεου ο πρώην μεγαλομέτοχος Τομ Παπαδόπουλος είπε:

«Το θέμα από την μεριά του κ. Τομ Παπαδόπουλου έχει σταματήσει».

Πηγή:metrosport.gr

Recommended For You