Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου για το φαινόμενο EVA

Μπορεί το Σαββατοκύριακο που οι μετεωρολόγοι έκαναν λόγο για το φαινόμενο EVA και στάλθηκε μήνυμα από την Πολιτική Προστασία στα κινητά τηλέφωνα των πολιτών, με εξαίρεση κατά τόπους περιοχές όπως ίσχυσε και για μία ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή Νεάπολη της Νίκαιας, κατά γενική παραδοχή δημοσιογράφων και πολιτών δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα για να αντιμετωπιστούν και για πολλούς υπήρξε ένα κλίμα τρομοκρατίας από τους μετεωρολόγους.

Με αφορμή αυτό έκανε το δικό του σχόλιο ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτηση του μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook.

Το δίλλημα που δημιουργείται σε τέτοιες περιπτώσεις είναι αν θα πρέπει να υπάρχει μία ενημέρωση όπως έγινε με το φαινόμενο EVA και σε μελλοντικά ανάλογα φαινόμενα ώστε να υπάρχει πρόληψη ή όχι γιατί με έναν τέτοιο τρόπο δημιουργείται ένα κλίμα δυσπιστίας από τους πολίτες και στην περίπτωση που όντως χρειαστεί να ληφθούν μέτρα προστασίας από τους αυτούς θα αντιμετωπίσουν μία τέτοια ενημέρωση με καχυποψία καθώς θα θεωρούν ότι είναι μία υπερβολή.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου στην σελίδα του στο Facebook για την ενημέρωση για το φαινόμενο EVA:

Recommended For You