Η Ελένη Φουρέιρα γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με τον Μποτία junior- H νέα φωτογραφία του γιου της

Τις ωραιότερες στιγμές της ζωής τους βιώνουν εδώ και λίγες ημέρες η Ελένη Φουρέιρα και ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία. Η 35χρονη pop star έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί στις 7 Φεβρουαρίου, ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 2,9 κιλών.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η pop star δημοσίευσε ένα Instagram-story στο οποίο κρατά τρυφερά το χεράκι του νεογέννητου. «Happy Valentine’s Day», έγραψε η Ελένη Φουρέιρα στις 14/02, η οποία φέτος γιόρτασε την ημέρα των ερωτευμένων με το μωρό της, καρπό του έρωτα με τον γνωστό Ισπανό ποδοσφαιριστή.

foureira1.jpg

Οι δηλώσεις της τραγουδίστριας περί μητρότητας

Σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» η τραγουδίστρια είχε αναφέρει: «Ιδανικά θα ήθελα να έχω ήδη δύο παιδιά. Το θέλω πάρα πολύ, ιδανικά θα ήθελα να έχω γίνει μητέρα. Δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες αυτό, ο γάμος με το παιδί είναι δύο διαφορετικά πράγματα, ένα χαρτί, μια σύμβαση είναι ο γάμος και μπορεί να ταλαιπωρηθείς στο τέλος».

Και συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ καλά. Βρίσκομαι σε μια σταθερή σχέση. Αισθάνομαι πολύ όμορφα γιατί αυτή η σταθερότητα με ηρεμεί. Επίσης πάντα είχα στο μυαλό μου την οικογένεια, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να επιλέξεις πότε ακριβώς θα έρθει στη ζωή σου. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι εύκολη για όλες τις γυναίκες. Επειδή, λοιπόν, δεν είναι εύκολη ούτε για εμένα στην περίοδο που διανύω τώρα, λέω ότι αν είναι να έρθει, θα έρθει. Προτεραιότητά μου είναι κυρίως η απόκτηση ενός παιδιού και όχι ο γάμος. Δόξα τω Θεώ, εδώ και πολλά χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο που πληροί απόλυτα αυτή την προϋπόθεση».

Recommended For You