Η Επίσκεψη της Λίλιαν Ηλιοπούλου στα Ποσειδώνια 2022

 ο Κος Βασίλης Κανακάκης (δεξιά), η Κα Λίλιαν Ηλιοπούλου(κέντρο) και  ο Κος Σταύρος Καλογερόπουλος(αριστερά)

Η Κα Λίλιαν Ηλιοπούλου παρευρέθηκε στα Ποσειδώνια 2022 όπου έλαβαν χώρα 6 εώς 10 Ιουνίου στο Metropolitan Expo του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ως επίσημη καλεσμένη από τον Κο Κανακάκη Βασίλη Πρόεδρο της Σ.Ε.Ν.Α.ΒΙ. & Ιδιοκτήτης – Εκθέτης της CORAL LTD.

Η ‘Έκθεση, Ποσειδώνια, πραγματοποιείται κάθε δύο έτη και ενώνει με συναρπαστικό και μοναδικό τρόπο την Διεθνή Ναυτιλιακή Κοινότητα την οποία υποδέχονται Έλληνες εφοπλιστές που ελέγχουν τον μεγαλύτερο εμπορικό στόλο παγκοσμίως.

Τα Ποσειδώνια του 2022 ήταν τα μεγαλύτερα στην 50ετή ιστορία τους δίνοντας σε περισσότερους από 2.000 εκθέτες από περισσότερες από 50 χώρες άμεση πρόσβαση σε αυτή την ζωντανή αγορά.

Η Κα Ηλιοπούλου συνομίλησε με αρκετούς εκθέτες και εφοπλιστές της Ελλάδος και του Εξωτερικού όπου συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα και τις λύσεις που μπορούν να δοθούν στον τομέα της Ναυτιλίας.

Ιδιαίτερη συζήτηση είχε με τον Κο Βασίλη Κανακάκη (Πρόεδρο) και τον Κο Σταύρο Καλογερόπουλο (Γεν. Γραμματέα) της Σ.Ε.Ν.Α.ΒΙ. για τα προβλήματα και τις δυσχέρειες που αντιμετωπίζουν σε αυτόν τον πολύ δύσκολο κλάδο τους και τις λύσεις που προτείνουν.

Ήταν μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση που το επόμενο βήμα θα είναι η συνάντηση που ορίστηκε από την Κα Ηλιοπούλου με το Δ.Σ. της Σ.Ε.Ν.Α.ΒΙ. και υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Ναυτιλίας.

Recommended For You