Η Εύα Καϊλή παραμένει στη φυλακή – Θα κάνει έφεση για πρώτη φορά, θέλει να βγει για τα γενέθλια της κόρης της

Υπό κράτηση παραμένει η Εύα Καϊλή, για τουλάχιστον ακόμα δύο μήνες, σύμφωνα με τη χθεσινή απόφαση των βελγικών δικαστικών αρχών.

Υπό κράτηση παραμένουν επίσης ο Αντόνιο Παντσέρι και ο Μαρκ Ταραμπέλα. Καϊλή και Ταραμπέλα αναμένεται να ασκήσουν έφεση, όπως ανέφεραν οι συνήγοροι υπεράσπισής τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στις Βρυξέλλες, Ειρήνη Ζαρκαδούλα, υπάρχει μια νέα κατηγορία εδώ και δύο μέρες, αυτή της εγκληματικής οργάνωσης.

Πάντως, οι συνήγοροι υπεράσπισης της Ελληνίδας ευρωβουλευτού είπαν πως δεν υπάρχουν νέα στοιχεία σε βάρος της. Κατά την ακρόαση, πρώτα τοποθετήθηκε για 10 λεπτά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, πάνω από 40 λεπτά ο Σβεν Μαρίν, ενώ ζήτησε και η ίδια η κ. Καϊλή να παρέμβει για ένα λεπτό.

Η Εύα Καϊλή παραμένει στη φυλακή - Θα κάνει έφεση για πρώτη φορά, θέλει να βγει για τα γενέθλια της κόρης της

Η Εύα Καϊλή φέρεται να υποστήριξε ότι η εμπλοκή της έχει στοιχίσει τόσο στην καριέρα της όσο και την προσωπική της ζωή. Εστίασε στο ότι είναι μητέρα. Πλησιάζουν τα γενέθλια της κόρης της, όπως είπε, και το μόνο που θέλει είναι να τα περάσει μαζί της, και το μοναδικό πράγμα που την ενδιαφέρει είναι το παιδί της.

Δημητρακόπουλος: Ο Παντσέρι θα κατηγορήσει και τον Πάπα για να σώσει τον εαυτό του

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στο MEGA, υποστήριξε πως η Εύα Καϊλή “θα συνεχίσει μέχρι τέλους τον αγώνα της, για να αποδείξει ότι είναι αθώα. Δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχθεί ποινικά αδικήματα που δεν έχει διαπράξει για να βγει μία ώρα γρηγορότερα, όπως έκαναν άλλοι”.

Επίσης αναφερόμενος στον Αντόνιο Παντσέρι υποστήριξε πως “έχει κατηγορήσει μέχρι στιγμής 5 ευρωβουλευτές, μεταξύ των οποίων και την κ. Καϊλή, χωρίς κανένα στοιχείο, παρά μόνο τον λόγο του. Είναι αναξιόπιστος, αδίστακτος και εάν του ζητήσουν να κατηγορήσει ακόμα και τον Πάπα, θα το κάνει προκειμένου να σώσει τον εαυτό του και την οικογένειά του”.

δημητρακοπουλοσ καιλη

Σβεν Μαρί: Η θέση της Εύας Καϊλή είναι στο σπίτι της

Ο νέος δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Σβεν Μαρί, είπε σε χθεσινές δηλώσεις του ότι ζήτησε την αποφυλάκισή της υπό όρους, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να φύγει από τη χώρα, ούτε να αλλοιώσει στοιχεία.

Ο Σβεν Μαρί τόνισε πως η Εύα Καϊλή είναι μητέρα και η θέση της είναι στο σπίτι με το παιδί της. “Είναι μητέρα ενός παιδιού που αυτή τη στιγμή το έχει ο παππούς του. Η θέση της Εύας Καϊλή είναι στο σπίτι”, είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: TheTOC

Recommended For You