Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει τρεις τρόπους να φορέσεις το πιο επίκαιρο top της σεζόν

Με τζιν παντελόνι ή σορτσάκι είναι η τάση που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Το καλοκαίρι, όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, η κατηγορία tops παίρνει άλλη σημασία. Έχουμε πάντα τα αγαπημένα μας t-shirts είτε σε μονόχρωμα σχέδια, είτε με πρωτότυπα, vivid logos, αλλά πάντα θέλουμε να φορέσουμε και κάτι πιο ιδιαίτερο, κάτι πιο επίκαιρο και edgy και νομίζω ότι το 2023 είναι η σεζόν για να το πετύχουμε.
Και αυτό κυρίως γιατί η φετινή χρονιά θα είναι η απόλυτη χρόνια αναβίωσης των 00s.

Μιλάμε φυσικά για το Y2K style, την αισθητική που μας έρχεται από τη δεκαετία του 2000, και έχει γίνει η αγαπημένη της Gen Z. Έχει κατακλύσει τα social media και δεν υπάρχει κανένα κυριολεκτικά brand που να μην έχει συμπεριλάβει κάποια Y2K σχέδια στη συλλογή του.

ilianapapageorgiou-(1).jpg

Αν, λοιπόν, υπήρχε ένα item της 00s γκαρνταρόμπας που να μονοπωλεί το ενδιαφέρον αυτό είναι τα tops. Αν είσαι και εσύ millennial θα θυμάσαι τα τοπακια που άλλαζες το ένα μετά το άλλο πάνω από το ίδιο τζιν παντελόνι. Τότε ήταν που πρωτοείδαμε και τα corset tops, δηλαδή τους κορσέδες που είναι η μεγάλη τάση της φετινής χρονιάς.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σου δείχνει πως να φορέσεις τα corset tops.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φέτος νομίζω ότι περνάει την καλύτερη της φάση σε σχέση με τις εμφανίσεις της. Σαν κριτής στο My Style Rocks έχει κάνει κάποια από τα πιο εντυπωσιακά looks. Οι κορσέδες φαίνεται να έχουν γίνει το αγαπημένο της κομμάτι και το ενσωματώνει σε πολλά διαφορετικά σύνολα. Παρακάτω σου δείχνουμε τους τρεις τρόπους που μπορείς να φορέσεις και εσύ ένα κορσέ το καλοκαίρι σύμφωνα με την Ηλιάνα.

Το πρώτο είναι το τζιν, cropped corset top που η Ηλιάνα το έχει συνδυάσει με ένα ολόκληρο total denim σύνολο.

Το δεύτερο είναι ένα corset σε έντονο fluo χρώμα με φερμουάρ στη μέση, που η Ηλιάνα φόρεσε με ένα μαύρο παντελόνι.

Το τελευταίο σύνολο και το πιο ιδιαίτερο περιλαμβάνει ένα πουκάμισο φορεμένο μέσα από τον κορσέ σε layering, όσο ακόμη ο καιρός μας επιτρέπει να φοράμε μακρυμάνικο.

Πηγή: queen.gr

Recommended For You