Η Κυβέρνηση στηρίζει τους ναυπηγοκατασκευαστές

Θέματα αιχμής που απασχολούν τις επιχειρήσεις επισκευής πλοίων στον Πειραιά και την Ναυπηγοεπισκευαστική του Ζώνη, ανάμεσα τους η έλλειψη εκπαιδευμένου και πιστοποιημένου εργατοτεχνικού προσωπικού και άλλα εργασιακά θέματα αλλά και ζητήματα ανταγωνισμού και οργάνωσης υποδομών ώστε να είναι εφικτή η ανάπτυξη του λιμανιού και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε αυτό, συζητήσανε την Πέμπτη 14 Ιουλίου το απόγευμα με τον πρόεδρο και τον ταμία του Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ. κ.κ. Βασίλη Κανακάκη και Σταύρο Καλογερόπουλο και τον πρόεδρο της Ένωσης Βιοτεχνών Εργοδοτών Μηχανουργών Πειραιά κ. Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο.
Σε μια παραγωγική και ανοικτή συζήτηση στην οποία συμμετείχαν και τεχνικοί σύμβουλοι των φορέων του κλάδου, διατυπώθηκαν από όλα τα μέρη απόψεις και προτάσεις με στόχο τη δημιουργία πλαισίου βελτίωσης των παραγωγικών διαδικασιών της Ναυπηγοεπισκευής Ζώνης, ώστε να αποκαταστήσει τον ρόλο της ως σημαντικού πυλώνα στήριξης της οικονομικής δραστηριότητας της περιοχής του Πειραιά αλλά και της χώρας και συμφωνήθηκε να διατηρηθεί ανοικτό το κανάλι επικοινωνίας και με αμοιβαίες προσπάθειες και συνεννοήσεις να προκύψουν απτά αποτελέσματα.
Την Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ εκπροσωπήσανε ο Διευθυντής της Γραμματείας Γιάννης Τριανταφύλλου, ο Τομεάρχης Ναυτιλίας κ. Κώστας Τρομπούκης και η κα Λίλιαν Ηλιοπούλου, τοπικό στέλεχος της Γραμματείας από τον Πειραιά και συντονίστρια Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας. Μαζί μας στην συνάντηση ήταν ο κ. Απόστολος Καμαρινάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.Ε. ΑΕ και Β’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος.
Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:

Recommended For You