Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκαθαρίζει το μέλλον του Γκρίνγουντ (pic)

Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του Μέισον Γκρίνγουντ μετά την απόσυρση όλων των εις βάρος του κατηγοριών.

Ανακοίνωση με την οποία παίρνει θέση σχετικά με το μέλλον του Μέισον Γκρίνγουντ εξέδωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά την απόσυρση όλων των εις βάρος του κατηγοριών, η αγγλική ομάδα τονίζει πως εξετάζει τα δεδομένα και θα πάρει σύντομα τις αποφάσεις της.

Η ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ:

«Μετά την απόσυρση όλων των κατηγοριών εναντίον του Μέισον Γκρίνγουντ τον Φεβρουάριο του 2023, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διεξήγαγε ενδελεχή έρευνα για τους ισχυρισμούς εναντίον του. Αυτό έχει βασιστεί σε εκτεταμένα στοιχεία και πλαίσια που δεν είναι δημόσια και έχουμε ενημερωθεί από πολλά άτομα με άμεση ανάμειξη ή γνώση της υπόθεσης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, η ευημερία και η προοπτική του φερόμενου θύματος ήταν κεντρικής σημασίας για τις έρευνες του συλλόγου και σεβόμαστε το δικαίωμά της στη δια βίου ανωνυμία.

Έχουμε επίσης ευθύνες απέναντι στον Μέισον ως υπαλλήλου της ομάδας, ως νέου που είναι στο κλαμπ από την ηλικία των επτά ετών και ως νέου πατέρα. Η διερευνητική φάση της έρευνάς μας έχει πλέον ολοκληρωθεί και βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο λήψης απόφασης για το μέλλον του Μέισον.

Σε αντίθεση με τις εικασίες των μέσων ενημέρωσης, αυτή η απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη και επί του παρόντος αποτελεί αντικείμενο εντατικής εσωτερικής συζήτησης. Η ευθύνη βαρύνει τον Διευθύνοντα Σύμβουλο. Μόλις ληφθεί, η απόφαση θα κοινοποιηθεί και θα εξηγηθεί στους εσωτερικούς και εξωτερικούς φορείς του συλλόγου.

Αυτή ήταν μια δύσκολη υπόθεση για όλους όσους σχετίζονται με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κατανοούμε τις έντονες απόψεις που έχει προκαλέσει με βάση τα εν μέρει στοιχεία που υπάρχουν στον δημόσιο τομέα. Ζητάμε υπομονή καθώς εργαζόμαστε στα τελικά στάδια αυτής της προσεκτικά μελετημένης διαδικασίας».

Πηγή: to10.gr

Recommended For You